ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παυλόπουλος σε Ολυμπιονίκες: Μας κάνατε υπερήφανους

Tweet
Share
Tweet
Share

Τους αθλητές που χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και άλλους εκπροσώπους της χώρας που δεν ανέβηκαν στο βάθρο, υποδέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους με την φράση «μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό», συνεχάρη έναν-έναν τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν, εκτός της Άννας Κορακάκη που δεν παρέστη χωρίς προς το παρόν να έχουν διευκρινιστεί επίσημα οι λόγοι που έγινε αυτό.

Απευθυνόμενος προς τους αθλητές ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά αγώνας αντοχής. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους».

Τα «φώτα έπεσαν» στους «χρυσούς» Ολυμπιονίκες, Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, στον ασημένιο, Σπύρο Γιαννιώτη και στους «χάλκινους» της ιστιοπλοΐας, Παύλο Μάντη και Παναγιώτη Καγιαλή.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της χώρας αφού έλαβαν από ένα αναμνηστικό δώρο από τον Προκόπη Παυλόπουλο, στη συνέχεια του πρόσφεραν μια σημαία με τις υπογραφές τους. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Ισίδωρος Κούβελος.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman