ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από ασχημόπαπο... άγγελος της Victoria's Secret

Tweet
Share
Tweet
Share

Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος δεν είναι παραμύθι αν σκεφτεί κανείς τη ζωή του πανέμορφου αγγέλου της VictoriaSecretTaylor Hill.

Η πανέμορφη κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν ήταν πάντα τόσο λαμπερή. Στα 14 της χρόνια παράτησε το σχολείο της στο Κολοράντο έχοντας στόχο να γίνει φωτομοντέλο. Την περίοδο εκείνη δεχόταν byllying, ενώ δεν ήταν τόσο όμορφη.

vic 3

Στα 19 της η νεαρή γυναίκα που ανήκει στην IMG κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να ντυθεί άγγελος της Victoria’s Secret.

vic 4

Μιλώντας στο Cosmopolitan είπε: «Ήμουν σχεδόν αόρατη». Από την απογοήτευσή της έφυγε από το σχολείο ενώ στα 15 της υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο. Στα 16 της χρόνια πήρε και το απολυτήριο της.

vic 2

Πρώτη φορά στην πασαρέλα της Victoria's Secret περπάτησε και η Gigi Hadid -η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν απορρίφθηκε πέρυσι. Η εκδήλωση έγινε στο Lexington Avenue Armory στη Νέα Υόρκη. Στην πασαρέλα περπάτησαν μεταξύ άλλων οι Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio και Adriana Lima, καθώς και η Lily Aldridge, η οποία φόρεσε το νέο σουτιέν Fantasy αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman