ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Σαρλίζ Θερόν που αγαπήσαμε, αγνώριστη

Tweet
Share
Tweet
Share

Από τα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην διαφήμιση του Campari και παρακαλούσαμε κάθε φορά, παρότι ξέραμε το τέλος, το φόρεμά της να συνεχίσει να ξηλώνεται όλο και πιο ψηλά, καθώς χανόταν λικνιστικά και με απαράμιλλη φινέτσα στο βάθος του πλάνου απογειώνοντας τις αισθήσεις, η Σαρλίζ Θερόν, μόχθησε πάρα πολύ για να μας πείσει ότι δεν απλώς ένα κομμάτι κρέας. Έφτασε συχνά να "τσαλακώνει" την εικόνα της, για τις ανάγκες απαιτητικών ρόλων, ένας από τους οποίους στην ταινία Monster, έφερε στα χέρια της το "χρυσό" αγαλματάκι του "Θείου Όσκαρ". 

Κι αφού το έκανε μια φορά, δεν διστάζει τώρα να το ξανακάνει, καθώς εμφανίστηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Tully» έχοντας πάρει 13 κιλά. 

38B5205D00000578 3803197 image m 24 1474611471393

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή αυτή, ωστόσο οφείλεται αποκλειστικά στις ανάγκες του νέου της ρόλου, ο οποίος απαιτούσε την αλλοίωση της εμφάνισής της. 

Πρόβλεψη; Με την ερμηνεία αυτή, στην οποία υποδύεται μια μητέρα τριών παιδιών, εγγράφει σοβαρές υποθήκες για να κερδίσει το δεύτερο Oscar της καριέρας της. Ό,τι και να κάνει, μας έχει πείσει τελικά η Σαρλίζ για το τεράστιο μέγεθος του αυθεντικού της ταλέντου. 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman