ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από Aston Martin μέχρι Land Rover στο νέο James Bond

Tweet
Share
Image 1 Για ακόμα μία φορά η Aston Martin κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο μόνο για τον πράκτορα 007. Η DB10 δεν πρόκειται να διατεθεί στο κοινό, αλλά η κατασκευάστρια εταιρεία θα βγάλει μόλις δέκα μοντέλα τα οποία θα πάνε όλα στα χέρια των κασκαντέρ για τα γυρίσματα της ταινίας Spectre .Η Aston Martin περιγράφει την DB10 ως το «απόλυτο αυτοκίνητο για τον πιο φημισμένο κατάσκοπο όλων των εποχών». Το μοντέλο βασίζεται στο διθέσιοVantage το οποίο κυκλοφορεί από το 2005, έχει κινητήρα 4,7 λίτρων, V8 τον οποίο η εταιρεία λανσάρει από το 2008.
Image 2 Ένα κυνηγητό στους δρόμους της Ρώμης μεταξύ της Aston Martin DB10 του Bond και μιας Jaguar C-X75 την οποία θα οδηγεί ο κακός της ταινίας πρόκειται να μας κόψει την ανάσα. Το αυτοκίνητο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού το 2010. Η Jaguar συνεργάστηκε τότε με την ομάδα της F1 William και αντικατέστησε τις τουρμπίνες με ένα πετρελαιο-ηλεκτρικό υβριδικό σύστημα που παρήγαγε 778 ίππους. Η παγκόσμια οικονομική κρίση απέτρεψε την Jaguar από το να βγάλει το αυτοκίνητο στην παραγωγή.
Image 3 Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο αυτοκίνητα, το Range Rover Sport SVR μπορείτε να το αποκτήσετε καθώς κυκλοφορεί στην αγορά, αρκεί να διαθέτετε τις απαιτούμενες 93.450 λίρες Αγγλίας. Διαθέτει 5λιτρο κινητήρα V8 και φτάνει τα 100χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Παραμένει άγνωστο εάν θα δούμε το εύρος των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου στην ταινία, οι εικόνες όμως που περιλαμβάνονται στο τρέιλερ θα εντυπωσιάσει με την τετρακίνησή του στα χιονισμένα βουνά της Αυστρίας.
Image 4 Ύστερα από 57 χρόνια κυκλοφορίας το Land Rover Defender θα αποσυρθεί στο τέλος του 2015. Πριν «κρεμάσει» τα κλειδιά του θα κάνει μια τελευταία, δυναμική εμφάνιση στο Spectre.
Tweet
Share

Γεμάτη σταρ θα είναι η νέα ταινία του James Bond, Spectre, που είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2015. Οι σταρ θα κινούνται σε τέσσερις τροχούς και αναμένεται να εντυπωσιάσουν με την ποικιλομορφία τους, τους θαυμαστές του θρυλικού πράκτορα. Το Penna, με τη βοήθεια της telegraph σας δίνει μια πρώτη γεύση. Απολαύστε:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman