ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η μαύρη Bugatti του Ralph Lauren, κόβει την ανάσα

Tweet
Share
Tweet
Share

Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, ο αμερικανός σχεδιαστής ρούχων  - και οχι μόνο- Ralph Lauren, έχει μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές αυτοκινήτων στον κόσμο, μαζί με μία πλήρως ανεπτυγμένη ειδική ιστοσελίδα με κουμπιά για να ακούσετε το βρυχηθμό των κινητήρων των αυτοκινήτων που έχει στη συλλογή του. Το πιο αγαπημένο του και το πιο εμβληματικό από όλα είναι η all- black 1936 Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe.

Ralph Lauren Corporation

Ο ίδιος ο Ralph Lauren, έχει  δηλώσει ότι αυτό το όχημα, είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο, το οποίο είναι και πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση.

Ralph Lauren Corporation

Το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα του μοιάζει σαν να έχει χυθεί, από ένα γιγάντιο κάδο υγρού μετάλλου. Υπάρχουν λίγα αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης, που είναι ακόμη κοντά σε αυτό το επίπεδο της Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe, είναι πέρα για πέρα το πιο cool αυτοκίνητο. 

Ralph Lauren Corporation

Ο  Ralph, εμπνεύστηκε από το καταπληκτικό ταμπλό της Bugatti και σχεδίασε μια σειρά από πολύ cool ρολόγια. 

Ralph Lauren Corporation

Μόνο δύο από αυτές της Bugatti υπάρχουν στον κόσμο, με την άλλη να βρίσκεται στο Μουσείο Mullin αυτοκινήτων στη Νότια Καλιφόρνια, ο Ralph κατέβαλε άνετα το εντυπωσιακό ποσό των 40 εκατομμύρια, λίγα χρόνια πίσω. Ο κ Lauren, είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman