ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μαριχουάνα ποικιλίας… Bob Marley!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ποικιλία μαριχουάννας αλλά και άλλα προιόντα από κάνναβη με την επωνυμία Marley θα λανσάρει στην Αμερική η οικογένεια του θρυλικού τραγουδιστή της ρέγκε χρηματοδοτούμενη από εταιρεία Private Equity.

“Θεωρούσε το “χόρτο” κάτι πνευματικό που μπορούσε να αφυπνίσει την καλή διάθεση, να εμβαθύνει τον τρόπο σκέψης, να μας φέρει κοντά στη φύση και να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά μας”, αναφέρει η κόρη του Bob, Cedella Marley, στην ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστό το deal μεταξύ της οικογένειας και της εταιρείας private equity, Privateer Holdings, που έχει έδρα το Σιατλ, ενώ σημείωσε "Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν έβλεπε ότι ο κόσμος κατανοεί τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του βοτάνου".

Marley Natural

Όπως ανακοίνωσε η Privateer Holdings, έχει φτάσει σε συμφωνία αδειοδότησης με τους κληρονόμους του Μάρλεϊ για να προσφέρει διάφορες ποικιλίες μαριχουάνας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ευδοκιμούν στη Τζαμάικα, όπου οι κανονισμοί επιτρέπουν την καλλιέργεια μέχρι το τέλος του 2015. Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει την πώληση λοσιόν με εκχυλίσματα κάνναβης και διάφορα αξεσουάρ, που θα είναι διαθεσιμα στις χώρες και τις αμερικανικές Πολιτείες, οι οποίες βρίσκονται στη διαδικασία αποποινικοποίησης και νομιμοποίησης της χρήσης της μαριχουάνας και των πωλήσεων της. Τα προϊόντα με την επωνυμία Marley Natural θα έχουν διατεθεί στην αγορά έως τα τέλη του 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.