ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Έξυπνα» ρούχα για τέλεια φόρμα…

Tweet
Share
Tweet
Share

Μετά τα έξυπνα κινητά, τα έξυπνα εισιτήρια, τις έξυπνες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές έρχονται και τα έξυπνα… ρούχα. Πού έγκειται η ευφυΐα τους; Στο γεγονός ότι μας βοηθούν να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Μπορεί να είναι δύσκολη και επίπονη υπόθεση, η τεχνολογία έρχεται όμως να μας δώσει ακόμη μια φορά λίγη ώθηση.

smartclothing 820x420

Ρούχα και παπούτσια εξοπλισμένα με μικροσυσκευές που βοηθούν στην διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά από τα εργαστήρια για να μπουν δυναμικά στην αγορά αρχικώς του επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των νέων αυτών έξυπνων ενδυμάτων και υποδημάτων και οι ερασιτέχνες του είδους.

smart shirt

Η άθληση αποτελεί ήδη μεγάλη αγορά για τις εταιρείες τεχνολογικών προϊόντων. Η αγορά συσκευών σε ενδύματα για άθληση αναμένεται να αγγίξει τα 68 εκατ. δολάριο το 2015, όπως εκτιμά η εταιρεία ερευνών Gartner. Η αγορά περιλαμβάνει από βραχιόλια μέχρι και παπούτσια…

smart

Ωστόσο η μεγαλύτερη ανάπτυξη αναμένεται από τα έξυπνα υφάσματα και ρούχα. Η ίδια εταιρεία ερευνών υπολογίζει ότι το 2016 η εν λόγω αγορά θα αγγίξει τα 26 εκατ. αντικείμενα από μόλις 100.000 το 2014.

860 fig.1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman