ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Καλλιστεία διαφορετικά από τα άλλα...

Tweet
Share
Tweet
Share

Στολισμένες, βαμμένες, φωτισμένες, εξοπλισμένες με αξεσουάρ πέραν κάθε φαντασίας. Ανεβαίνουν στην “πασαρέλα” σαν σημαιοστολισμένες νύφες και προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο της πιο ωραίας... νταλίκας.

 

Πρόκειται για τις συμμετοχές στον Διαγωνισμό Ομορφότερου Φορτηγού της Ελλάδας που λαμβάνει χώρα κάθε μήνα στη σχετική σελίδα στο facebook. Οι οδηγοί και συνήθως ιδιοκτήτες του “ομορφότερου μωρού” όπως αποκαλούν το εργαλείο της δουλειάς τους, στέλνουν τις συμμετοχές τους στη σελίδα «Τα Ομορφότερα Φορτηγά της Ελλάδας». Στέλνουν φωτογραφίες, τραβηγμένες από την καλύτερη δυνατή γωνία που κολακεύουν όσο περισσότερο γίνεται τα φορτηγά. Τον προηγούμενο μήνα το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Δημήτρης Κοντός που με το Scania του, το οποίο κυκλοφορεί στην πιάτσα ως “Ο Πειρατής”, συγκέντρωσε τα περισσότερα likes. Πρόκειται για ένα φορτηγό το οποίο είχε τραβηχτεί με αεροφωτογραφία και απεικόνιζε ένα ιδιαίτερα περιποιημένο φορτηγό με πλούσιο εξοπλισμό.  

fortigo 2

Στα καλλιστεία τα φορτηγά διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες, για το ομορφότερο εσωτερικό, εξωτερικό, εξοπλισμό, ζωγραφιά κτλ

Το συνηθέστερο “στόλισμα” αφορά στον φωτισμό είτε με προβολείς, ή με led ενώ το εσωτερικό σαλόνι (μοιάζει περισσότερο με σαλόνι σπιτιού παρά οχήματος) ντύνεται με ακριβό δέρμα και ξύλο. Υπάρχουν φορτηγά που είναι ζωγραφισμένα με αερογραφίες καλλιτεχνών και μοιάζουν με κινούμενους πίνακες. Η καμπίνα περιλαμβάνει πολλές φορές από τηλεόραση μέχρι φούρνο μικροκυμάτων. Γιατί οι οδηγοί περνούν ατελείωτες ώρες μέσα στα οχήματά τους, πολύ περισσότερες από ότι στα σπίτια τους.   

fortigo 3

"Τούμπανο", "Τρέλανέ μας", "Τι τρελό μωρό είναι αυτό" είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που απέσπασαν οι διαγωνιζόμενες... νταλίκες

Στο τέλος Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα κανονικά (μη διαδικτυακά) καλλιστεία φορτηγών στο 2ο Youtruck Fiesta, στο Autofestival, πού αλλού στο 32ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Κριτική επιτροπή σε αυτά τα Καλλιστεία δεν θα είναι οι ίδιοι οι φορτηγατζήδες αλλά επαγγελματίες του χώρου μαζί με καλλιτέχνες. Όπως καισ τις περισσότερες διοργανώσεις ανάδειξης ομορφιάς, έτσι και εδώ οι συμμετέχοντες θα κριθούν σε διάφορες κατηγορίες. Μεταξύ αυτών η ομορφότερη εξωτερική εμφάνιση από αεροφωτογραφία, ο ομορφότερη εξωτερική εμφάνιση με βελτιώσεις σε αξεσουάρ, ο ομορφότερη εσωτερική καμπίνα, το ομορφότερο λεωφορείο, το ομορφότερο super truck και ο ομορφότερος φωτισμός.

fortigo 4

Κινούμενα έργα τέχνης είναι μερικά από τα φορτηγά

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman