ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ραντεβού στο μετρό!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ώρα 7:30 το πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι μπαίνεις στο μετρό, και κατευθύνεσαι προς την δουλειά. Από την νύστα και την βαρεμάρα, με το ζόρι βλέπεις τι γίνεται γύρω σου. Δίκτυο wi-fi δεν έχεις και δεν μπορείς να διασκεδάσεις την πλήξη σου ή να καταπολεμήσεις τη νύστα σου ούτε με το κινητό.

Και ξαφνικά, εκεί που νομίζεις ότι η διαδρομή δεν θα τελειώσει ποτέ… το μάτι σου πέφτει στο αγόρι απέναντι. Μοιάζει σαν έχει βγει από διαφήμιση, ή έστω αυτό που θα ήθελες εσύ να δεις σε μια διαφήμιση. Αναρωτιέσαι αν φταίει η νύστα, ή απλώς αν είναι πολύ νωρίς το πρωί και το κριτήριό σου δεν λειτουργεί ακόμα σωστά. Ρίχνεις κλεφτές ματιές. Όχι, όχι, δεν είναι η νύστα, είναι πανέμορφος, θα μπορούσε να είναι ο άνδρας της ζωής σου. Ονειροπολείς. Φτιάχνεις σενάρια, για το πρώτο σας ραντεβού… Αλλάδιστάζεις να τον προσεγγίσεις. «Δεν είναι σωστό. Τι θα νομίζει;» σκέφτεσαι. Αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς. Το μυαλό σου όλο εκεί είναι και το βλέμμα σου, παρά τις απελπισμένες σου προσπάθειες να φανεί αδιάφορο, γίνεται ολοένα και πιο αδιάκριτο. Και μετά όλα τελειώνουν. Εφτασε στον προορισμό του. Κατεβαίνει από το μετρό κι έχεις μείνει με το… όνειρο στο χέρι.

black white

Κάπως έτσι θα ήθελες να καταλήξει η πρωινή διαδρομή με το μετρό...

Δύο νέοι βρετανοί βρήκαν τη λύση, μέσω μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, η οποία λειτουργεί με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το Spark (σπίθα), εφαρμογή η οποία υπόσχεται περισσότερα από όσα οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για ραντεβού μέχρι σήμερα, κυρίως λόγω της δυνατότητας που διαθέτει να λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αρκεί να συνδεθεί στην εφαρμογή και το αγόρι των ονείρων σου.

metro wi fi 660 1110x400

Πώς λειτουργεί; Μόλις κατέβει το "αντικείμενο" του πόθου από το μετρό, αναζητάς το προφίλ του στην εφαρμογή και τον ενημερώνεις ότι ενδιαφέρεσαι. Το καινοτόμο σύμφωνα με τους δύο δημιουργούς του τον 24χρονο Ντέιβ Μάρντσεν και τον 25χρονο Γκάμπριελ Σάρπ είναι ότι προσεγγίζεις το «πρόσωπο» αφού έχει απομακρυνθεί, προστατεύοντάς σε από την δύσκολη θέση του να πρέπει να αντιμετωπίσεις τυχούσα απόρριψη.

576634a42c4a68b90d534f03316d9d02 XL

Από την περασμένη Κυριακή που λανσαρίστηκε στο Λονδίνο η εφαρμογή μετρά ήδη 4.000 εγγεγραμμένους. Ο αποδέκτης του αιτήματος «φιλίας» έχει στη διάθεσή του 24 ώρες να σκεφτεί εάν και πώς θα ανταποκριθεί, γιατί μετά διαγράφεται το αίτημα. Και κάπως έτσι η πρωινή διαδρομή για την δουλειά γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

zoa metro parisi

Γιατί οι διαδρομές με το μετρό μπορεί να έχουν αναπάντεχο.. ενδιαφέρον!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman