ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το iWatch της Apple ίσως να φτιάχνει... και καφέ

Tweet
Share
Tweet
Share

Το SmartWatch της Apple είναι συνδεδεμένο με ένα HomeKit το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν και να έχουν τον έλεγχο και άλλων έξυπνων συσκευών στο σπίτι τους.

Το HomeKit, της Apple, με το έξυπνο λογισμικό,  έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το iPhone, ή το SmartWatch σας, σε ένα τηλεχειριστήριο για ολόκληρο το σπίτι σας.

Οι δυο έξυπνες συσκευές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλες έξυπνες συσκευές μέσω Wi-Fi, και θα είναι σε θέση να κάνουν πράγματα όπως το κλείδωμα της πόρτας σας, να ανοίγουν και να κλείνουν το γκαράζ σας, να ανάβουν τα φώτα στο σπίτι σας και να τα σβήνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το δε HomeKit θα είναι συνδεδεμένο με την Siri, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να αναθέσουν στην προσωπική βοηθό της Apple, να εκτελέσει μια σειρά από εργασίες για αυτούς. 

Αυτή η υποδομή των συνδεδεμένων έξυπνων συσκευών συχνά αποκαλείται το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things). Οι συσκευές IoT είναι ήδη στην αγορά και μάλλον θα επισκιάσουν τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, όπως τις ταμπλέτες και τους υπολογιστές.Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.