ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά» με το νέο του δίσκο στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καλοκαιρινής συνεργασίας του αγαπημένου τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της Celestyal Cruises, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 20:00, οι ρυθμοί θα «ανέβουν ψηλά» στο Celestyal Crystal, το οποίο θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά στην Ακτή Ξαβερίου, στην πύλη Ε11, για να φιλοξενήσει, παρέα με τον Λάμψη 92,3 μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης! Την ξεχωριστή υπογραφή του θα βάλει και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο γνωστός Θέμης Γεωργαντάς. Η Celestyal Cruises δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στον πολυαγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, επικροτώντας κάθε επιτυχία του δεδομένης και της άριστης συνεργασίας που είχαν το φετινό καλοκαίρι στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η εταιρεία στα κρουαζιερόπλοια της για την περίοδο του 2015.

Έχοντας κάνει την μεγαλύτερη και απόλυτα πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του το Summer Vrettour αλλά και τις πετυχημένες Πέμπτες το καλοκαίρι στο Dames στη Γλυφάδα από όπου πέρασε όλη η Αθήνα καθώς και το εκπληκτικό ξεκίνημα του Apotheke στο Κολωνάκι που δείχνει ότι θα είναι το νέο στέκι της Αθήνας κι έχοντας οδηγό την τεράστια επιτυχία του το hit της χρονιάς ‘’Και πετάω ψηλά’’, ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του ολοκληρωμένο album στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises!

vrettos

Εκτός από το κομμάτι που τον έφερε στην κορυφή των επίσημων charts της Ελλάδας ‘’Και πετάω ψηλά’’, στο album που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες θα συμπεριληφθεί και η μεγάλη επιτυχία του ‘’Όλα τα ξέρω’’ καθώς και το κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ‘’Όταν με κοιτάς’’ το οποίο έχει ξεχωρίσει ήδη στα ραδιόφωνα και στα νυχτερινά μαγαζιά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας, επικροτεί και προωθεί ενεργά την αυθεντική ελληνική εμπειρία στους ξένους επισκέπτες της. Μέσω της συνεργασίας της εταιρείας με τον Ηλία Βρεττό αλλά και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 αυτό το καλοκαίρι η Celestyal Cruises κέρδισε το στοίχημα και οι επιβάτες πήραν μαζί τους τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις φεύγοντας από την Ελλάδα. Και τα καλύτερα έρχονται με τις μοναδικές εκπλήξεις που ετοιμάζει η Celestyal Cruises για τις θεματικές κρουαζιέρες του 2016… Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα - Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman