ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πάρε με στο... τηλέφωνο για vintage στιγμές έρωτα!

Tweet
Share
Tweet
Share

Τον ερωτισμό περασμένων δεκαετιών αναδεικνύουν μέσα από νοσταλγικά αντικείμενα, παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης σε ένα μοναδικό παζάρι που διοργανώνουν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στο χώρο τέχνης ΡΩ.

Από τον .... «Ταρατατά» μέχρι την «Λολίτα», από αφίσες από σεξοκωμωδίες του ' 70 και βινύλια με τραγούδια αγάπης, μέχρι τα... κομπινεζόν που αποθέωσε με τις εμφανίσεις της στις ελληνικές ταινίες η Ζωή Λάσκαρη, όλα βρίσκουν τη θέση τους στους πάγκους των παλαιοπωλών.

Λίγες μέρες πριν ο Άγιος Βαλεντίνος στείλει τα βέλη του στην καρδιά της εμπορευματοποίησης, οι παλαιοπώλες “κεντράρουν” στον έρωτα με ασπρόμαυρες, παλιές κάρτες, “σύνεργα” γυναικείας λαγνείας όπως vintage τσαντάκια και καθρεφτάκια και πρωτότυπες τηλεφωνικές συσκευές που έφερναν “κοντά” τα ζευγαράκια αφού η επικοινωνία τότε γινόταν με βαριά... καντράν.

rw 3

Ελάτε να ζήσετε vintage στιγμές έρωτα και όχι μόνο... γιατί στους πάγκους θα πωλούνται σε τιμές παζαριού μπακιρένια είδη, χρηστικά μικροαντικείμενα του παρελθόντος, γυαλικά , φωτογραφικές μηχανές και γραφομηχανές, παλιά περιοδικά, πόρπες, αντικείμενα τέχνης.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Από τις 10 π.μ.- 8 μ.μ

Γκαλερί ΡΩ (Ρωμανού 5)

FACEBOOK: Παζάρι παλαιών αντικειμένων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman