ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η απόλυτη εμπειρία του σεξ έρχεται στην... Αθήνα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Για δεύτερη χρονιά είναι γεγονός!

-Erotic Art Festival 2016-

The Sex World Convention Tour

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΤΑΕ ΚWON DO

15_16_17_18 Απριλίου 2016

Mετά το επιτυχημένο "Εrotic Art Festival 2014", το «Sex World Convention Τour» επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις. Μέσα από την σεξουαλική ενημέρωση, εκθέσεις τέχνης, έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με καλεσμένα κορυφαία sex models από όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη έκθεση η προσέλευση του Αθηναϊκού κοινού ξεπέρασε τις 40.000, εκ των οποίων 18.000 ήταν γυναίκες, ενώ παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε και από ζευγάρια που την επισκέφθηκαν - πάνω από 12.000 στον αριθμό.

a2

"Εrotic Art Festival 2016"
The concept:

- The Sex Art:

Εικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο του "Εrotic Art Festival". Άλλωστε η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων ανά τους αιώνες και δεν θα μπορούσε να λείπει…

- Sex Performing:

Τα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

- BDSM area:

Η απόλυτη σεξουαλική ηδονή από παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς ακατάλληλη. Η τέχνη του σεξ μέσα από μία άλλη «σκοτεινή» διάσταση θα μυήσει το κοινό σε μονοπάτια μη συμβατικά.

- The Homo Area (new):

Άλλο ένα καινοτόμο stage έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή διοργάνωση. Μία νέα ζώνη σεξουαλικής απελευθέρωσης στα πρότυπα των μεγαλύτερων sex clubs της Ολλανδίας.

- The Se(x)ibition:

Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του ερωτισμού. Ένα σέξι μπαζάρ ειδικά σχεδιασμένο, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

a1

- Τhe Sex Education:

Φέτος στο πλαίσιο της ενότητας Sex Education, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΗΙV: Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Info:

www.erotic-festival.com

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

erotica 5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.