ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στο Iron Challenge το Σάββατο 25 Ιουνίου

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα χρόνο μετά τον τελευταίο αγώνα του, ο Πρωταθλητής μας ξανά στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, ένα χρόνο ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, το επετειακό Iron Challenge, η μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών, παίρνει ξανά σάρκα και οστά με μια εντυπωσιακή κάρτα αγώνων που επιφυλάσσει μάχες που θα κόψουν την ανάσα και νέες ιστορίες πάνω στο ρινγκ με πρωταγωνιστές νέους ήρωες και αυριανούς Πρωταθλητές.

Eπιπλέον, οι νικητές του τουρνουά των Future Fighters του προηγούμενου Iron Challenge, οι αθλητές που επιλέχθηκαν από τον ίδιο τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τους διαιτητές των Trials του Iron Challenge ως MVPs και δεκάδες ακόμη Έλληνες μαχητές kick boxing, πυγμαχίας και muay thai από αθλητικούς συλλόγους της χώρας, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός ρινγκ, στη μεγαλύτερη γιορτή του kick boxing.

Όπως πάντα, το Iron Challenge πέραν των μεγάλων μαχών που παρουσιάζει, επιφυλάσσει και ένα υπερθέαμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης με μουσικά και χορευτικά δρώμενα για όλους.

Έκπληξη της βραδιάς, θα είναι το main event της διοργάνωσης, μια μάχη υψηλού επιπέδου που δεν περιμένει κανείς ότι θα παρακολουθήσει σε ελληνικό γήπεδο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.