ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στο νέο φτωχικό των Ομπάμα

Tweet
Share
Tweet
Share

Sic transit gloria mundi, συνόψιζαν οι Λατίνοι για να αποχαιρετήσουν τις χάρες αυτού του εφήμερου κόσμου. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, για να μετακομίσουν σε κάτι... υποδεέστερο. Μη φανταστείτε κακομοιριά και φτώχεια εποχών Ξανθόπουλου. Μιλάμε για μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον η οποία βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την επίσημη κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ. Εχει εννέα υπνοδωμάτια και συνολικά 760 τετραγωνικά μέτρα.

Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα και είναι αμφίβολο αν ο συμπαθής Μπαράκ θα την πληρώνει από την τσέπη του... 

Σημειώστε πάντως, ότι η διακόσμηση της κατοικίας που βλέπουμε ανήκει στον προηγούμενο ένοικο και δεν είναι γνωστό πώς θα διακοσμήσει το νέο τους σπίτι το ζεύγος των πρώην ενοίκων του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ και οι θυγατέρες τους.

Το σπίτι δεν θεωρείται από τα καλύτερα της γειτονιάς, βρίσκεται όμως σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον αφού η νέα κατοικία Ομπάμα γειτονεύει με 28 ξένες πρεσβείες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman