ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλείνει η αυλαία για ένα πολύ σκληρό και στυλάτο ιστορικό αυτοκίνητο

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα 67 χρόνια δράσης της γιορτάζει η Land Rover, δίνοντας το σήμα εκκίνησης για τη νέα εποχή που θα αφήσει το σημάδι της στην ιστορία των οχημάτων. Στα τέλη του 2015 θα διατεθούν τρεις limited edition Land Rover Defenders. Με την πολυτέλεια και τη δυνατότητα να συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία, η εταιρεία υπόσχεται περιπέτεια και ταξίδια που θα συνεπάρουν το κοινό.

Καθώς η παραγωγή του τελευταίου μοντέλου Defender της Land Rover φτάνει στο τέλος της, η εταιρεία χρησιμοποιεί το 2015 για να γιορτάσει την έως τώρα εικόνα της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και να χαράξει πορεία για τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μόνο 2654 μοντέλα της παλιάς έκδοσης “Land Rover Defender” θα παραχθούν και θα διατεθούν προς πώληση αυτό το χρόνο. Ο Gerry McGovern, επικεφαλής του τμήματος για το σχεδιασμό των οχημάτων, εξηγεί πως το Land Rover Defender συνδυάζει τη σκληρότητα, την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την ικανότητα να ξεπερνά τα εμπόδια, γι' αυτό άλλωστε είναι και τόσο μεγάλη η απήχησή του στους πελάτες.

Σαφώς το τέλος της παραγωγής του μέσα στο 2015 θα είναι μια συγκινητική στιγμή για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς μιλάμε για ένα όχημα με ιδιαίτερες δυνατότητες το οποίο αγαπήθηκε πολύ και από το κοινό. Σχεδιασμένο το 1947, το αυτοκίνητο της Land Rover έσπασε το καλούπι, ταξίδεψε παντού και κατάφερε να γίνει το όχημα πολλαπλών χρήσεων για τον αγρότη, τον άνθρωπο της εξοχής αλλά και τον ονειροπόλο, τον ιδεολόγο που ήθελε να δαμάζει την ταχύτητα...

Όπως η Porsche 911, το Mini, το T1 Volkswagen Bully, έτσι και το Land Rover κατέστη με τα χρόνια σε σύμβολο για την ιστορία του αυτοκινήτου...

37

Land Rover Defender Heritage 6

118

74

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.