ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο πολυτάλαντος κ. Λάνθιμος και η νέα σειρά στο AMC

Tweet
Share
Tweet
Share

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, θα βάλει το χέρι του για την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς που θα χαρακτηρίζεται για το «σκοτεινό» της χιούμορ.

 

Το όνομα του Έλληνα δημιουργού μπήκε πλάι σε αυτά της Κίρστεν Ντάνστ που πρωταγωνιστεί, και των Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χέσλοφ που θα είναι παραγωγοί, ενώ αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζουμε για το  «On Becoming a God in Central Florida» είναι πως πρόκειται για μια σειρά ωριαίων επεισοδίων για το τηλεοπτικό δίκτυο AMC. 

Να υπενθυμίσουμε πως την περίοδο αυτή ο Λάνθιμος ολοκληρώνει τον «Φόνο του Ιερού Ελαφιού», τη νέα του ταινία μετά τον «Αστακό», με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φάρελ.

Το «On Becoming a God in Central Florida» διαδραματίζεται χρονικά στα 90ς, με την Ντανστ να έχει τον ρόλο μιας πρόσφατα χηρεύουσας και χωρίς χρήματα γυναίκας που κυνηγά το Αμερικανικό Όνειρο και ξεκινά την αναρρίχησή της χρησιμοποιώντας κάθε είδους κόλπο σε ένα οικονομικό σχήμα πυραμίδας, το οποίο αρχικά την είχε καταστρέψει.
 
Η Ντανστ γνώρισε αυτόν το καιρό μεγάλη επιτυχία με το τηλεοπτικό «Fargo» και φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει σε αντίστοιχους ρόλους. Ακριβής ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων και προβολής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όμως μάλλον αυτό θα γίνει πολύ σύντομα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman