ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μηνύσεις κατά της Apple από κατόχους παλαιών iPhone

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Έγιναν οι πρώτες μηνύσεις σε βάρος της Apple από κατόχους παλαιών iPhone, αφού η εταιρεία-κολοσσός παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει παλαιότερα  μοντέλα του κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία τους.

Την Τετάρτη η Apple παραδέχτηκε ότι διαθέτει αλγόριθμους, για να περιορίσει την απόδοση των παλιότερων iPhone, σε περίπτωση που η μπαταρία δεν μπορεί να συμβαδίσει με την απαιτούμενη ισχύ.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να σταματήσει την ξαφνική διακοπή λειτουργίας των παλαιότερων κινητών και να συνεχίσει να «τρέχει» στα καλύτερα δυνατά πρότυπα.

Οι μηνύσεις σε βάρος της Apple, αναφέρει το CNBC, ήρθαν από δύο κατοίκους της Καλιφόρνια, τον Στέφαν Μπογκντάνοβιτς και την Ντακότα Σπις, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Apple ποτέ δεν πήρε την συγκατάθεσή τους για να επιβραδύνει τα κινητά τους.

Και οι δύο έχουν iPhone 7.

Οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι «υπέστησαν παρεμβολές στη χρήση του iPhone εξαιτίας της σκόπιμης επιβράδυνσης». Και οι δύο διεκδικούν αποζημίωση από την Apple, καθώς, όπως λένε- οι ενέργειες της εταιρείας τούς προκάλεσαν οικονομικές ζημίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.