ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ρούμι Zacapa Solera 23 συναντά την τέχνη του «Art of Slow»

Tweet
Share
Tweet
Share

Το ρούμι Zacapa Solera 23 και η φιλοσοφία του «Art of Slow» συναντούν τη γαστρονομία, την απόλαυση του καφέ, την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τους ρυθμούς στην πόλη σε tempo που μπορείς να απολαύσεις.

Η σύγχρονη ζωή κινείται τόσο γρήγορα που έχουμε εξοικειωθεί πλέον με τους φρενήρεις ρυθμούς της. Η καθημερινότητα μας έχει γίνει εξαιρετικά έντονη και ο χρόνος που αφιερώνουμε σε ό,τι αγαπάμε, αλλά και στις απολαύσεις που κάνουν τη ζωή μια αληθινή εμπειρία, έχει περιοριστεί σημαντικά. Έχουμε γίνει ανυπόμονοι, πιέζοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ωστόσο, οι εμπειρίες αποκτούν πραγματικό νόημα μόνο μέσα από την ουσιαστική επένδυση χρόνου, διαφορετικά όλα μας προσπερνούν και δεν μας αφήνουν καμία «γεύση»!

Ο πολυταξιδεμένος chef Δημήτρης Κατριβέσης, ο βραβευμένος barista Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο chef pâtissierΦίλιππος Παπασπύρου και ο city stroller Δημήτρης Τσακούμης επαναπροσδιορίζουν τη σημασία του Art of Slow μέσα από ποικίλες εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους και εντάσσουν το ρούμι Zacapa Solera 23 στις κορυφαίες εκτιμήσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman