ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σημαντικές διακρίσεις για την Celestyal Cruises στα Tourism Awards 2019

Tweet
Share
Tweet
Share

Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία βραβεύεται για τις πρωτοβουλίες της, κατακτώντας δύο χρυσά βραβεία και ένα ασημένιο

Η Celestyal Cruises, διατήρησε για ακόμα μια χρονιά τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες τουρισμού που αναγνωρίζονται στα Tourism Awards 2019, κατακτώντας τρία βραβεία. Η εταιρεία τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου» και «Fam & press trips», ενώ ασημένιο βραβείο απέσπασε στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη/ Συνεισφορά στην τοπική ή εθνική οικονομία».

 

Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων, οι οποίοι αποτελούν τους κυριότερους εκπροσώπους και υποστηρικτές του ελληνικού τουρισμού, τη θέση της κατείχε για ακόμη μια χρονιά η Celestyal Cruises.  Η εταιρεία βραβεύτηκε με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της στον τομέα της κρουαζιέρας, όσο και την αφοσίωσή της στην προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και των μοναδικών ελληνικών προορισμών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου», έπειτα από τις εντατικές της προσπάθειες για την ενίσχυση των ροών εισερχόμενου τουρισμού, μέσα από την επιμήκυνση της περιόδου πραγματοποίησης των δρομολόγιων της στο Αιγαίο και με την προσθήκη νέων χειμερινών δρομολογίων. Επίσης, με το «άνοιγμα» της εταιρείας προς σημαντικές αγορές, εκτός από την προσέλκυση νέων επιβατών, δημιουργείται το υπόβαθρο και για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, εφόσον στοχεύει σε αγορές που μπορούν έμπρακτα να συμβάλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τη διατήρηση του τουρισμού 365 μέρες το χρόνο, που αποτελεί κεντρική προτεραιότητα και πρωτοβουλία του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Επιπλέον, οι προσπάθειες και οι κινήσεις της εταιρείας να καθιερωθεί ως ένα διεθνές  brand, την οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Fam & press trips». Στο πλαίσιο του βασικού της στόχου να καθιερώσει το ισχυρό της αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, απευθυνόμενη σε κοντινές, αλλά και σε μακρινές αγορές, διοργάνωσε πληθώρα ταξιδιών εξοικείωσης για μεγάλα τουριστικά γραφεία, αλλά και δημοσιογράφους προκειμένου να γνωρίσουν και να δουν από κοντά τη διαφορετική προσέγγιση και φιλοσοφία κρουαζιέρας, αλλά και
την ιδιαιτερότητα της ελληνικής φιλοξενίας, τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Από τον Απρίλιο έως και το κλείσιμο της τουριστικής περιόδου, το Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 15 ομαδικά fam trips, τα οποία έφεραν στην Ελλάδα περισσότερους από 320 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από 10 διαφορετικές χώρες, ενώ παράλληλα η εταιρεία οργάνωσε ένα διευρυμένο πρόγραμμα επισκέψεων και φιλοξενίας για 215 δημοσιογράφους από σημαντικά διεθνή κλαδικά, επιχειρηματικά και lifestyle ΜΜΕ.

Τέλος, η εταιρεία κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη/ Συνεισφορά στην τοπική ή εθνική οικονομία», για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας. Το βραβείο αυτό αναδεικνύει τις δράσεις της εταιρείας, μέσα από τις οποίες κατάφερε να δημιουργήσει ισχυρές οικονομικές σχέσεις συνεργασίας, επενδύοντας στα νησιά τα οποία επισκέπτεται, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και στοχεύοντας στην βιώσιμη ανάπτυξή τους. Η εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο homeporting στη χώρα, αγγίζοντας το 70%, ενώ με τις δραστηριότητες της συμβάλλει ενεργά στην οικονομία, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας στην Ελλάδα εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα. Συνολικά, η ετήσια συνεισφορά της Celestyal Cruises στην εθνική οικονομία άγγιξε τα 102,5 εκατ. Ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κος Κρις Θεοφιλίδης δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για αυτή την αναγνώριση καθώς αφορά όσα σταθερά καταφέρνουμε να πετύχουμε κάθε χρόνο. Φέτος είμαστε ακόμα περισσότερο χαρούμενοι γιατί η επιτυχία αυτή σφραγίζει την αφοσίωσή μας σε έναν στόχο πολύ ουσιαστικό, όπως είναι και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Και αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχε μία πολύ δυνατή και αφοσιωμένη ομάδα τόσο στη στεριά όσο και στα πλοία μας που αξίζουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα μεγάλο μπράβο!»

Tα βραβεία Tourism Awards, τα οποία διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications και πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), αποτελούν πλέον θεσμό στο χώρο του Τουρισμού, καθώς για 6η συνεχόμενη χρονιά βραβεύουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες στον κλάδο, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές που υποβάλλονται κάθε χρονιά. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με τις βραβευμένες εταιρείες να έχουν επιλεγεί από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, μέσα από ένα αξιοκρατικό, διαδικτυακό σύστημα αξιολόγησης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το κύρος των Βραβείων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman