ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Bugatti La Voiture Noire, κέρδισε το βραβείο σχεδίασης στο Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Tweet
Share
Tweet
Share

Στην φετινή εκδήλωση Concorso d'Eleganza Villa d'Este, την ετήσιο παρουσίαση – extravaganza -  κλασικών και πολυτελών αυτοκίνητων, που διοργανώθηκε στη λίμνη Como της Ιταλίας, η Bugatti αποχώρησε με ένα από τα πιο πολυπόθητα βραβεία των σύγχρονων έργων τέχνης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το φημισμένο υπερ-αυτοκίνητο La Voiture Noire της φημισμένης μάρκας, το οποίο φημολογείται ότι έχει κοστίσει σ έναν διάσημο πελάτη  πάνω από 18 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε το βραβείο σχεδίασης στην αριστοκρατική κατηγορία Concept Cars και Πρωτότυπα.

Bugatti

Το La Voiture Noire, εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα W16 8.0 λίτρων που του δίνει μια τελική ταχύτητα 260 μίλι / ώρα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης νωρίτερα φέτος προς τιμήν της 110ης επετείου της Bugatti.

Bugatti

Το μοναδικό «θηρίο» υπερ-αυτοκίνητο, με βάση το Bugatti Chiron, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική 1939 Bugatti τύπου 57SC Atlantic Aero Coupé που εξαφανίστηκε στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα μόνα άλλα αυτοκίνητα που θεωρούνται ευρέως ως τα πιο πολύτιμα αυτοκίνητα του κόσμου. Ο Ralph Lauren έχει ένα από αυτά.

Bugatti

Το Voiture Noire, μυστηριώδης ιδιοκτήτης του οποίου σε κάποιο σημείο φημολογείται ότι είναι ο σούπερ σταρ ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο – δεν μπορεί να ξανά εκτεθεί στο κοινό. Και είναι πολύ πιθανόν να μην οδηγηθεί πραγματικά, ενισχύοντας  το ενδεχόμενο να παραμείνει κλειδωμένο σε μια ιδιωτική συλλογή.

Bugatti

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti Stephan Winkelmann, ο οποίος ήταν πρώην υπεύθυνος για τη Lamborghini, αποδέχθηκε το Βραβείο Σχεδιασμού καταχειροκροτούμενος. "Το Concorso d'Eleganza στο Villa d'Este είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον κόσμο των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων", δήλωσε. "Τα μοντέλα που βλέπουμε εδώ κάθε χρόνο είναι iconic και το περιβάλλον στο οποίο εμφανίζονται δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!"

Bugatti

Ο τρομακτικός δαίμονας ταχύτητας, το Voiture Noire, έρχεται σε αντίθεση με την μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και τους ιταλικούς κήπους αναγέννησης του πολυτελούς  ξενοδοχείου στη λίμνη Como, κοντά στις σκηνές που γυρίστηκαν για την ταινία του James Bond, Casino Royale του 2006, τι άλλο καλύτερο να επιθυμεί κάποιος από το να μπορέσει να πάρει τα χέρια του ένα αυτοκίνητο όπως αυτό ....

Π.Τ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman