ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δυο προτεινόμενες μουσικές εκδηλώσεις στον ΙΑΝΟ

Tweet
Share
Tweet
Share

1. Μουσική Παράσταση «Δύο συνθέτες σ' ένα πιάνο». Ο Γιώργος Καγιαλίκος και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχονται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας και επιλέγουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, μεταφέροντας στη σκηνή την ατμόσφαιρα της αρχικής τους δημιουργίας. Τι μπορεί να συμβεί, αν αφήσεις δυο συνθέτες μόνους σε ένα πιάνο; Παραγωγή: Μετρονόμος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 21:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση

Μια πρόταση από δύο αξιόλογους δημιουργούς της νεότερης γενιάς με κοινή αισθητική, πλούσια δισκογραφική παρουσία και σπουδαίες συνεργασίες. Καθένας τους μας προσκαλεί στα δικά του μουσικά τοπία, αλλά τι συμβαίνει όταν ο ένας μπαίνει στον κόσμο του άλλου; Συμβαίνει μία ζωηρή παράσταση γεμάτη συνδημιουργία και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.ianos.gr/events/dio-sinthetes-s-ena-piano-giorgos-kagialikos-neoklis-neofitidis.html

2. Μουσική Παράσταση-Αφιέρωμα, «Ciao Amore Ciao». Ο τενόρος Γιώργος Φιλαδελφέας και η σοπράνο Ειρήνη Μπέκα, συνοδευόμενοι από τον πιανίστα Διονύση Καλογερόπουλο, έρχονται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, για μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στην Ιταλοαιγύπτια σταρ Dalida, με τίτλο «Ciao amore ciao». Θα μας μεταφέρουν στο Παρίσι των δεκαετιών του ’60, του ’70 και του ’80, μέσα από τραγούδια της Dalida που άφησαν εποχή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση

Μετά από απουσία δύο χρόνων, ο πολυβραβευμένος τενόρος και πιανίστας Γιώργος Φιλαδελφέας έρχεται στον ΙΑΝΟ να μας χαρίσει όμορφες στιγμές αγάπης και νοσταλγίας, με τα τραγούδια της DALIDA. Μαζί του στην σκηνή θα συμπράξουν η σοπράνο Ειρήνη Μπέκα και ο πιανίστας Διονύσης Καλογερόπουλος. Η Δαλιδά, η πασίγνωστη τραγουδίστρια της δεκαετίας των ’60, ’70, ’80 μας γνώρισε τεράστιες επιτυχίες, τραγούδια που άφησαν εποχή. Στην παράσταση ακούγονται πάνω από 25 τραγούδια, όπως: Paroles, Ciao Amore, Histoire d΄un amour, Les gitans, Bang bang, Les anges noir, Je reviens te chercher, Non, Je suis malade και πολλά ακόμα. Μικρές αναφορές στους στίχους και στην ιστορία των τραγουδιών, εμβόλιμες στο πρόγραμμα διάρκειας 1 ώρας και 50 λεπτών, θα μας βοηθήσουν να μπούμε πιο βαθιά στο πνεύμα της σπουδαίας ερμηνεύτριας που έδωσε μόνη τέλος στη ζωή της το 1987, απογοητευμένη μετά από μια σειρά από καταστροφικούς έρωτες.

Δίσκοι της Dalida: https://www.ianos.gr/catalogsearch/result/?index=mage_catalog_product&q=DALIDA

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.ianos.gr/events/afieroma-sti-dalida-ciao-amore-ciao.html

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman