ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η αεροσυνοδός, ο ευτραφής κύριος και ο… hangover του Mario

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Μάριο αισθάνθηκε την κούραση να τον καταβάλει άφησε το ποτήρι με το ουίσκι που έπινε στο τραπεζάκι μπροστά του και  έγειρε  το κεφάλι του στο προσκέφαλο της άνετης πολυθρόνας της πρώτης θέσης  του αεροπλάνου και αποκοιμήθηκε. Ξαφνικά ένοιωσε ένα χέρι να τον σκουντάει σχεδόν τρυφερά, μισάνοιξε τα πρασινογάλαζα μάτια του και αντίκρισε το πλατύ και φωτεινό χαμόγελο της Άννας, της αεροσυνοδού, την οποία φλέρταρε έντονα και στην οποία το προηγούμενο βράδυ, κατά τη διάρκεια της πτήσης προς τη Νέα Υόρκη, με τη βοήθεια μερικών ουίσκι της είπε ότι μοιάζει με την Όντρει Χέμπουρν. Η οποία, φαίνεται ότι κολακεύτηκε και για να τον επιβραβεύσει, του έδωσε το τηλέφωνό της.

«Ξύπνα», του είπε η Άννα, με τα υπέροχα μελί μάτια της να τον κοιτάζουν, είχε τα σκούρα καστανά μαλλιά της μαζεμένα πίσω σε κότσο ακριβώς, όπως η Χέμπουρν στην ταινία «Πρωινό στου Τίφανις», «σε σαράντα λεπτά φτάνουμε.  Πού; Της είπε, ζαλισμένος, που φτάνουμε;. «στη Νέα Υόρκη» του απάντησε γελώντας με σκέρτσο». Την κοίταξε και αφού την ευχαρίστησε, της ζήτησε ένα Bloody Mary με πολύ Tabasco, εκείνη δεν πίστευε αυτό που άκουγε, παρόλα αυτά του έγνεψε καταφατικά κι έφυγε αμέσως. Ο Μάριο, κοίταξε τον ευτραφή κύριο που κάθονταν δίπλα του, ο οποίος είχε μείνει κατάπληκτος με ανοικτό το στόμα, σα να μην πίστευε αυτό που άκουσε - και του είπε, θέλοντας να τον αποτρελάνει τελείως.

 «Παρεμπιπτόντως, ξέρετε αγαπητέ, ότι το bloody Mary είναι το καλύτερο φάρμακο για τον πρωινό hangover; έτσι, τουλάχιστον μου έχει πει ο πατέρας μου».

Πάνος Τσαγκαράκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.