ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πιο μικρές αλλά σέξι υπάρξεις

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι μικροκαμωμένες αλλά όταν κάνουν εμφανίσεις προκαλούν ταραχή. Αυτές οι υπάρξεις αποδεικνύουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο ότι δεν χρειάζεται μεγάλο ύψος για να είναι μια γυναίκα γοητευτική και σέξυ.

Salma Hayek 

Όταν βλέπεις την Salma Hayek αναρωτιέσαι αν αυτό το κορίτσι ήρθε από άλλον πλανήτη, καθώς το λάτιν ταμπεραμέντο της (μεξικάνικης καταγωγής, από πατέρα Λιβανέζο και μητέρα Ισπανίδα) προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά! 

Η καριέρα της στηρίχθηκε σε ύψος μόλις 1,57, αλλά δεν έδειξε ποτέ να την ενοχλεί και δεν διστάζει να ποζάρει δίπλα σε πολύ ψηλές συναδέλφους της και να τις δημιουργεί σύμπλεγμα κατωτερότητας! Με τη βοήθεια του typos.com.cy σας παρουσιάζουμε τις πιο αιθέριες όμορφες υπάρξεις.

salma 2

Shakira

Με ύψος μόλις 1,57 (οι κακές γλώσσες λένε 1,55) η Shakira είναι για πολλούς άνδρες μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις! Όταν λικνίζει το κορμί της πάνω στη σκηνή μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά ξέρει πως να γοητεύει το ανδρικό κοινό με τις χορευτικές κινήσεις της. Για χαζό τον περνάς τον Πικέ;

sha

Eva Longoria

Ένα από τα κορυφαία latin milf που όλοι οι άντρες ποθούν. Η Eva Longoria θα μπορούσε να αποτελέσει μια κατηγορία μόνη της, δεδομένου ότι στη θέα της και μόνο τα λόγια περισσεύουν. Η 40χρονη (ίσον με δύο 20άρες) ηθοποιός αγαπά τις προκλητικές φωτογραφήσεις, έχει ύψος 1,57 και δεν της φαίνεται καθόλου. Τι όνειρο είδε ο Τόνυ Πάρκερ και την παράτησε, κανείς δεν ξέρει...

eva 2

Lady Gaga

Από τα μεγαλύτερα ποπ είδωλα της εποχής μας παγκοσμίως, η Lady Gaga έχει φανατικούς θαυμαστές και φροντίζει κατά διαστήματα να τραβάει όλα τα φλας της δημοσιότητας επάνω της με τις εκκεντρικές και freaky εμφανίσεις της.

Όταν ήρθε για συναυλία στην Ελλάδα το 2014 όμως, φρόντισε να την δούμε με άλλο μάτι, έπειτα από κάποιες καυτές της πόζες που χάρισε στους φωτογράφους. Αποτέλεσμα; Ένα κορμί με ύψος 1,55 και καταπληκτική "πίσω κίνηση". 

gaga

Kylie Minogue

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ύψος μόλις 1,52, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να νιώθει και να είναι μια από τις πιο σέξυ celebrities.

kylie

Christina Aguilera

1,57 και η Christina Aguilera αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται το ύψος για να είναι σέξυ και ελκυστική μια γυναίκα. Η τραγουδίστρια ξέρει να παίζει με το φακό, καθώς έτσι κι αλλιώς στις φωτογραφίες ξέρει να τονίζει τα προσόντα της.

ch

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman