ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο εφτάψυχος κύριος Rockefeller

Tweet
Share
Tweet
Share

Στην έκτη πετυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο 99χρονος δισεκατομμυριούχος David Rockefeller, αποδεικνύοντας πως τελικά δεν έχει σημασία μόνο η ηλικία αλλά και το πόσο σκληρό καρύδι είσαι! Είναι από τις φορές που λες πως αν ο Θεός θέλει να ζήσει κάποιος, θα ζήσει ακόμα κι αν έχει υπερβεί το προσδόκιμο ζωής.

H κρίσιμη επέμβαση διήρκεσε έξι ολόκληρες ώρες, ενώ πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα χειρούργων στην κατοικία του 99χρονου στην περιοχή Pocantico Hills στη Νέα Υόρκη. Ο Rockefeller έκανε την πρώτη μεταμόσχευση το 1976 έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος.

Στο νησί με την ονομασία "Hanuatu" θα ξεκουραστεί τις επόμενες εβδομάδες ο πάμπλουτος άνδρας

island rich

Ο πάμπλουτος άνδρας επέτρεψε στους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις 36 ώρες μετά το χειρουργείο, έτσι ώστε το κοινό της Αμερικής να επιβεβαιώσει πως η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση.

“Κάθε φορά που νιώθω την καινούρια καρδιά, είναι σαν να παίρνω μια μεγάλη ανάσα που διαπερνά το σώμα μου. Νιώθω νέος και ζωντανός”, εξήγησε ο ίδιος στους ρεπόρτερ που έσπευσαν να του μιλήσουν.

H κρίσιμη επέμβαση διήρκεσε έξι ολόκληρες ώρες

Όταν ρωτήθηκε για την μακροζωία του, ο Rockefeller τόνισε πως το μυστικό για να επιβιώσει κανείς πολλά χρόνια είναι να ζει μια απλή ζωή.

“Ο κόσμος συχνά με ρωτά πώς έχω καταφέρει να ζω τόσα χρόνια. Τι τους απαντώ; Να αγαπάτε τη ζωή. Ζήστε απλά, παίξτε με τα παιδιά σας, χαλαρώστε με τους φίλους σας”, είπε χαμογελώντας, ενώ πρόσθεσε “έχω βγάλει πολλά λεφτά στη ζωή μου αλλά τα περισσότερα τα έχω δώσει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν είναι αυτά το νόημα της ζωής”.

Στο τέλος της συζήτησης με τους δημοσιογράφους ο δισεκατομμυριούχος χαριτολογώντας ευχήθηκε να καταφέρει να ζήσει ως τα... 200!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman