ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ζήσε τη νύχτα σε ξέφρενους ρυθμούς! Αυτά είναι τα καλύτερα afterάδικα της πόλης

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα βήμα πριν το Σαββατοκύριακο κατά πάσα πιθανότητα σκέφτεστε πού θα περάσετε τις νύχτες που έρχονται. Μετά το πρώτο σας ποτάκι μπορεί να θέλετε να πιείτε κι άλλο. Τα καλά νέα είναι πως στην Αθήνα υπάρχουν δεκάδες μπαράκια τα οποία μένουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά. Έτσι εκεί που η νύχτα φεύγει η Αθήνα αρχίζει και ξενυχτάει. Παρ’ όλα μας τα προβλήματα εξάλλου ξέρουμε καλά να κλείνουμε το μάτι στη διασκέδαση και να περνάμε καλά. Για ατελείωτα βράδια παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα after-άδικα της πόλης!

Batman

batman

Αγαπημένο στέκι των underground τύπων. Ο κόσμος το λατρεύει διαχρονικά, ενώ με ιστορία χρόνων το μικροσκοπικό αυτό μπαρ έχει αδυναμία στα ελληνικά λαϊκά τραγούδια κι αυτό φαίνεται να εξιτάρει ακόμα περισσότερο τους θαμώνες του. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια φαίνεται πως καταφέρνει να καλύψει ένα ευρύ και ετερόκλιτο φάσμα επισκεπτών. Αν δεν έχετε πάει μέχρι τώρα, δεν πρέπει να το χάσετε για κανένα λόγο!

Πληροφορίες: Βρεσθένης 40, Νέος Κόσμος, 2109241585

Πλυντήριo

 plintirio

Φημισμένο για τις ξέφρενες νύχτες τις οποίες υπόσχεται, το Πλυντήριο βρίσκεται σε έναν πεζόδρομο της Κολοκυνθούς. Καλεί όλους να βάλουν στο πλυντήριο και να «ξεπλύνουν» το βάρος της καθημερινότητας με ποτάκι, καλή μουσική και παρέα. Ο κόσμος το έχει αγαπήσει ενώ τις προχωρημένες ώρες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρείτε γωνιά να ακουμπήσετε το ποτό σας.

Πληροφορίες: Κολοκυνθούς 30 & Λεοννάτου, Μεταξουργείο, 6978218867

Μπρίκι

 briki

Σταθερή αξία μέσα στο χρόνο, το Μπρίκι στην πλατεία Μαβίλη καλωσορίζει τους ξενύχτηδες της πόλης που καταφτάνουν στο σημείο για ένα τελευταίο ποτάκι. Η διακόσμησή του είναι cosy, ενώ τα cocktails στη μίνι μπάρα του είναι ό,τι πρέπει για να κλείσετε όμορφα τη νύχτα. Οι τιμές είναι προσιτές.

Πληροφορίες: Δορυλαίου 6, Αθήνα, 210645 2380

7 Jokers

jok

Μικρό και παρεϊστικο τo after της πλατείας Καρύτση καθιστά τους θαμώνες του όσο περνά η ώρα μια τεράστια παρέα. Το 7 Jokers σερβίρει κοκτέιλ, ποτά, μπίρες και συμπάθεια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ παρέα σου κάνουν οι φωτογραφίες των Rolling Stones που κοσμούν τους τοίχους του. Η μουσική του κινείται σε indie, ροκ, φανκ και γενικά «ανεβαστικά» μονοπάτια.

Πληροφορίες: Βουλής 7, Αθήνα, 2103219225

Άνθρωπος

anth

Δίχως ταμπέλα, στο στενό Γιατράκου κάθετα της Μεγάλου Αλεξάνδρου, το μπαρ Άνθρωπος φημίζεται ως μποέμ μπαρ που διοργανώνει live, προβολές ταινιών και θεατρικές παραστάσεις. Δοκιμάστε να περάσετε από εκεί μετά τις 2 το βράδυ και θα αναγνωρίσετε ένα από τα πιο κατάλληλα after της πόλης. Με μουσική «όλα τα έχει ο μπαξές», με φτηνά ποτά και με διακόσμηση «ντύθηκα πρόχειρα και έβγαλα το κραγιόν μου», στον Άνθρωπο θα γνωρίσετε αταίριαστους θαμώνες, διαθέσιμους για όλα!

Πληροφορίες: Γιατράκου 19 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, τηλ. 6993128869

Blackbird

bird

Σταθερό στέκι για τους Εξαρχιώτες και όχι μόνο. Βαδίστε στον πεζόδρομο της οδού Κλεισόβης κοντά στην Πλατεία Κάνιγγος και διαβείτε την είσοδο του Blakbird για να κλείσετε το βράδυ σας με ροκ διάθεση. Περιτριγυρισμένο από τζαμαρίες που επιτρέπουν τη θέα των γκράφιτι στο απέναντι δρομάκι και τοίχους "ντυμένους" με αφίσες, φωτογραφίες μουσικών και εξώφυλλα άλμπουμ, το Blakbird συνιστάται σε όσους αντέχουν τη νύχτα, τα ποτά και το δυναμισμό της ροκ.


Πληροφορίες: Κλεισόβης 5, Εξάρχεια, τηλ. 2103300557


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Comment (1)

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman