ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η μαγική ντρίμπλα του Μέσι στον μικρό Αφγανό

Tweet
Share
Tweet
Share

Για τον Μουρτάζα Αχμαντί, υπάρχει Θεός και λέγεται Μέσι! Τα μάτια του 5χρονου Αφγανού γέμισαν δάκρυα χαράς όταν πριν από λίγες ημέρες άνοιξε ένα δέμα που ερχόταν από μακριά και είχε μέσα δύο φανέλες του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Λίγο καιρό πριν ο μικρός έκλαιγε με μαύρο δάκρυ που δεν είχε μια φανέλα του παίκτη που θαυμάζει, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος αδερφός του να τον βοηθήσει να φτιάξει μία αυτοσχέδια από μία πλαστική σακούλα με τον αριθμό 10 και το όνομα του "Θεού" του.

Όταν ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι πόσταρε στα μέσα Ιανουαρίου στο twitter την εικόνα του αγοριού να φορά μια πλαστική σακούλα «Μέσι» οι χρήστες του διαδικτύου ξεκίνησαν μια συγκινητική εκστρατεία για να βρεθεί ποιός είναι και που ζει ο μικρός θαυμαστής του άσου που δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει την πολυπόθητη φανέλα του ινδάλματος του.

Η κινητοποίηση έπιασε τόπο. Το αγόρι είναι 5 ετών, ονομάζεται Μουρτάζα Αχμαντί και ζει στο Αφγανιστάν. Ο πατέρας του είναι γεωργός και ο Μουρτάζα δεν πάει ακόμη σχολείο. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής.

Πριν λίγες μέρες, ο μικρός Μουρτάζα πήρε ένα ξεχωριστό δώρο από τον...φίλο του Λιονέλ, όταν έλαβε δύο ολοκαίνουργιες φανέλες - μια της εθνικής Αργεντινής και μια της Μπαρτσελόνα-με την αυθεντική υπογραφή του ινδάλματος του.

 «Ο Μουρτάζα δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει. Επαναλαμβάνει συνέχεια: ''Αγαπώ τον Μέσι και εκείνος αγαπάει εμένα''», είπε μέλος της UNICEF που παρέδωσε το δώρο στο μικρό παιδί.

Τι θέλει ένας φτωχοδιάβολος για να γίνει η ψυχούλα του φουρφούρι στον άνεμο; 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman