ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλείστε Rantevu και πείτε "ναι" στην επικοινωνία!

Tweet
Share
Tweet
Share

Ήρθε για να εξαλείψει τη μοναξιά στην Ελλάδα, να ενώσει ανθρώπους που ταιριάζουν ανοίγοντας το δρόμο για νέες γνωριμίες και επαφές που θα αντέξουν. Ο λόγος για την εφαρμογή του Rantevu που από τον Ιούλιο είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν. Μιλήσαμε με τους δημιουργούς της για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το ευχάριστο project! Διαβάστε όσα μας είπαν.

-          Πότε και με ποια αφορμή δημιουργήθηκε η εφαρμογή του Rantevu;

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει πολλή μοναξιά στις μέρες μας. Ο κόσμος έχει αποξενωθεί, δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι του (τουλάχιστον όχι όσο έβγαινε παλιότερα). Την ίδια στιγμή μάλιστα που έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εδώ υπάρχει λοιπόν ένα παράδοξο. Hyperconnected κοινωνία που υποφέρει από μοναξιά! Αυτή η απλή διαπίστωση ήταν αρκετή για να δώσει το έναυσμα στο Rantevu τον Απρίλιο. Τον Μάιο έγινε η σύσταση της ομάδας και τον Ιούνιο η ανάπτυξη της εφαρμογής. Τον Ιούλιο το Rantevu ήταν ήδη διαθέσιμο για iOS και Android αποκτώντας μεγάλη απήχηση στους χρήστες που το ανέβασαν σε λίγες μόνο μέρες στο Top 75 Entertainment apps του Ελληνικού Play Store!

-          Ποια είναι η διαδικασία για να δημιουργήσει κάποιος προφίλ; Από ‘κει και πέρα τι πρέπει να κάνει;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή, κάνεις εγγραφή βάζοντας το όνομα, το e-mail σου και μια τουλάχιστον φωτογραφία. Αυτό ήταν! Έτσι απλά και γρήγορα μπαίνεις στην πιο fun παρέα γνωριμιών και τα πιο cool προφιλ χρηστών έρχονται αυτόματα στο κινητό σου. Τα πιο κοντινά με σένα άτομα εμφανίζονται πρώτα και εσύ κάνεις Like πατώντας την καρδούλα. Αν ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κάνει και αυτός Like στο δικό σου προφίλ, ταιριάξατε και ξεκλειδώνει το chat και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια γνωριμία που δεν ξέρει κανείς που μπορεί να καταλήξει.

Προαιρετικά μπορείς να συνδεθείς με το Facebook ώστε να «τραβήξεις» ακόμα πιο γρήγορα το όνομα και την φωτογραφία σου. Αν θες να εμπλουτίσεις το προφίλ σου, μπορείς να ανεβάσεις επιπλέον φωτογραφίες και να περιγράψεις με λίγα λόγια τον εαυτό σου ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη γνωριμία με άλλους χρήστες.

-          Η ανταπόκριση του κόσμου ποια είναι;

Η αρχική μας διαπίστωση ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νέες γνωριμίες επιβεβαιώνεται καθημερινά μιας και ο ρυθμός εγκαταστάσεων του Rantevu πολλαπλασιάζεται μήνα με το μήνα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 2.000 προφίλ μέσα σε 45 μέρες και αυτό είναι φυσικά μόνο η αρχή! Εξίσου σημαντικός είναι ο υψηλός αριθμός ταιριασμάτων που έχει επιτευχθεί καθώς επίσης και ο αριθμός των μηνυμάτων που οι χρήστες ανταλλάζουν. Κάτι που δείχνει ότι το Rantevu δουλεύει στην πράξη!

rant 3

-          Ποια είναι η άποψή σας για το online dating; Τι έχετε να απαντήσετε σε όσους θεωρούν πως με τον τρόπο αυτό χάνεται η επικοινωνία;

Το online dating είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έχει καθιερωθεί σε όλον τον κόσμο ως μια νέα πραγματικότητα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κάνουν νέες γνωριμίες χωρίς ταμπού ή προκαταλήψεις. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να γνωρίσεις κάποιον, συμπληρωματικός με τους παραδοσιακούς. Στην Ελλάδα ως γνωστόν καθυστερούμε λιγάκι, όπως έγινε και με το Facebook, το Twitter και το Instagram που ενώ είχαν ήδη γίνει mainstream στο εξωτερικό, οι Έλληνες χρήστες ακολούθησαν σε δεύτερη φάση και μάλιστα έγιναν εξίσου φανατικοί! Αυτή είναι η λογική πίσω και από το Rantevu, ότι ένα παγκόσμιο φαινόμενο όπως το online dating είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει mainstream και στη χώρα μας. Το Rantevu είναι το πρώτο αμιγώς Ελληνικό dating lifestyle app και φιλοδοξούμε να χτίσουμε μια πλατφόρμα που θα δημιουργήσει πραγματικές σχέσεις σε όσους το επιθυμούν.

-          Μπορεί κάποιος να εξακριβώσει την αξιοπιστία των ανθρώπων που συμμετέχουν;

Αρχικά να σημειώσουμε ότι μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον μόνο όταν και οι 2 πλευρές έχουν κάνει Like! Αυτό από μόνο του είναι ένα φίλτρο προστασίας καθώς απομακρύνει τους χρήστες που δεν σ’ ενδιαφέρουν και εστιάζει μόνο σε όσους έχουν εξακριβωμένη αμοιβαία έλξη. Επίσης η ομάδα του Rantevu ελέγχει όλα τα προφίλ και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες αν δεχτεί αναφορές για έναν συγκεκριμένο χρήστη.

rantevou

-          Ποιος είναι ο στόχος του Rantevu;

Να εξαλείψουμε τη μοναξιά στην Ελλάδα!

Αυτό το πολύ απλό αλλά πανισχυρό mission statement είναι η αποστολή που μας δίνει δύναμη να εργαζόμαστε ασταμάτητα πάνω στο Rantevu ώστε να δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες μας.

-          Τα μελλοντικά σας σχέδια; Ετοιμάζετε κάτι άλλο;

Στα άμεσα σχέδια μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής μικρών συμβολικών δώρων από έναν χρήστη στον άλλον, όπως ακριβώς θα κερνούσες ένα σφινάκι ένα μπαράκι ή όπως θα έστελνες λουλούδια σε μια κοπέλα που γνώρισες και σε ενδιαφέρει πολύ.

Επίσης ετοιμάζουμε το launch party του Rantevu, όπου καλεσμένοι θα είναι όλοι οι χρήστες μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και από κοντά. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει, αρκεί να συμπληρώσει το e-mail του στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Rantevu.com. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικά μέρη σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προσφέρουμε έναν ακόμα πιο άμεσο τρόπο επικοινωνίας και γνωριμίας, κάτι που θα μας διαφοροποιήσει και από άλλες ξένες εφαρμογές από το εξωτερικό που δεν έχουν αυτή την προσαρμοσμένη στην χώρα μας προσέγγιση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman