ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η σκυλίτσα που παίρνει μόνη της το λεωφορείο...

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι σκύλοι ήταν ανέκαθεν τα ζώα που φημίζονταν τόσο για την ευστροφία τους όσο και την πίστη που έδειχναν στον άνθρωπο-ιδιοκτήτή τους.

Η Eclipse, το γλυκό αυτό σκυλάκι της φωτογραφίας, αποδεικνύει και έμπρακτα τη συγκεκριμένη θεωρία. Εδώ και κάποιες εβδομάδες, στο Σιάτλ, παίρνει μόνη της το λεωφορείο από τη στάση στο σπίτι του αφεντικού της μέχρι τη γειτονιά Μπελτάουν προκειμένου να φτάσει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, που βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά.

Οι εργαζόμενοι αλλά και οι επιβάτες στα μέσα μεταφοράς της πόλης έχουν μείνει άναυδοι με την εξυπνάδα του ζώου ενώ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνουν τα εν λόγω.

Ο ιδιοκτήτης της Eclipse δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι δεν τον πειράζουν οι αυτόνομες δραστηριότητές της. «Χωρίζουμε . Ανεβαίνει στο λεωφορείο χωρίς εμένα, και βρισκόμαστε μετά στο πάρκο. Περίπου μία φορά τη βδομάδα παίρνω ένα τηλεφώνημα. "Γεια, έχω τον σκύλο σου εδώ..." πρέπει να λέω κάθε φορά "Οχι, όλα καλά"». Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς λέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. "Θα ήταν ασφαλέστερη εάν μπορούσε να κρατά τον ιδιοκτήτη της από το λουρί", δήλωσε ο εκπρόσωπος.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman