ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Να γιατί η Ταϊβάν μας εξέπληξε θετικά

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μια απάντηση σε όσους θεωρούν ότι το διάβασμα έχει «πεθάνει» και ότι ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει εικόνες στο ίντερνετ, δίνει το βιβλιοπωλείο Eslite στην Ταϊβάν, όπου έχει γίνει ένας δημοφιλής και αγαπημένος προορισμός, τόσο για τους κατοίκους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες στο Χονγκ Κονγκ.

Το βιβλιοπωλείο, εκτός του ότι μένει ανοιχτό όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, επιτρέπει στους επισκέπτες- πελάτες να κάθονται όση ώρα θέλουν και να διαβάζουν, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν κάτι.

tai

Οι ώρες με τη μεγαλύτερη «κίνηση» για το βιβλιοπωλείο, είναι μεταξύ 10 τη νύχτα με 2 το πρωί, όπου νυχτοπούλια και βιβλιόφιλοι αράζουν σε καναπέδες και πατώματα και διαβάζουν.

tai 2

Το βιβλιοπωλείο, εκτός από βιβλία, προσφέρει στους επισκέπτες και βραδιές μουσικής, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, προβολές ταινιών και κυριολεκτικά είναι το αγαπημένο στέκι όσων αγαπούν τα βιβλία όχι μόνο στο Χονγκ Κονγκ αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί εύχονται να υπάρξει κάτι τέτοιο και στην πόλη που ζουν.

tai 4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.