ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πόσοι άνθρωποι κάνουν σεξ στο γυμναστήριο;

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο για εξάσκηση και ενδυνάμωση του σώματος μας. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι που όπως φαίνεται καταφεύγουν στο διάδρομο για να απολαύσουν την ηδονή που χαρίζει η σεξουαλική επαφή.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία που πουλά sex toys, Ann Summers, περίπου το μισό του πληθυσμού Βρετανών ανδρών και γυναικών πηγαίνει στο γυμναστήριο για κάτι άλλο εκτός από την άθληση και τις ασκήσεις. Από τους 2.000 ενήλικες που ερωτήθηκαν, το 25% πετυχαίνει στην αποστολή του. Το 10% εφοδιάζεται με προφυλακτικά με στόχο να κάνει σεξ στο γυμναστήριο.

gimnastiki

Τη μάχη φαίνεται να κερδίζει το «ασθενές» φύλο. Το 47% των ανθρώπων που τελικά κατορθώνουν να έχουν επαφές στο γυμναστήριο είναι γυναίκες. Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχουν και τα κατάλληλα όργανα που βοηθούν στο παιχνίδι πριν την επαφή, όπως το ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής πάνω στο οποίο οι γλουτοί κινούνται χορευτικά. Οι άνδρες προτιμούν τα βάρη.  

Το σεξ στους συγκεκριμένους χώρους έκανε την εμφάνισή του μετά τη διάδοση των apps. Xωρίς να εκτίθεσαι (ότι τα ρίχνεις σε κάποιον δίπλα σου), δίνεις το σήμα μέσω της οικείας σου εφορμογής. Πάνω από το 80% του κόσμου που κάνει σεξ στο γυμναστήριο χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στο κινητό του για να το κάνει. Το 49% είναι straight, το 31% γκέι και οι υπόλοιποι είναι bisexual. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως στα περισσότερο sites πορνό υπάρχει ειδική κατηγορία «Σεξ στο γυμναστήριο». Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman