ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι κάνεις αν σου πέσει το κινητό στη θάλασσα;

Tweet
Share
Tweet
Share

Η εμπειρία είναι γνωστή σε πολύ κόσμο. Έχεις μπει στη θάλασσα, άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Προσέχεις δήθεν ανεπιτήδευτα, αν σε παρακολουθούν οι ωραίες της παραλίας κι όταν σιγουρεύεσαι ότι είσαι ή έτσι τουλάχιστον νομίζεις, το κέντρο του ενδιαφέροντος,  βουτάς μεγαλοπρεπώς κι αρχίζεις θορυβωδώς τις απλωτές. Και τότε διαπιστώνεις τη ζημιά. Έχεις βουτήξει με το κινητό στην κωλότσεπη κι από ίνδαλμα (λέμε τώρα...) γίνεσαι περίγελος. Οι σχετικές αποστάσεις άλλωστε, είναι μικρότερες από όσο νομίζεις...  

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση πάντως, μην πανικοβληθείς. Υπάρχει μια ύστατη λύση και είναι απλή.

Σύμφωνα, με την εταιρία τηλεφώνων Gazelle μπορείς να σώσεις το smartphone σου και μαζί μ' αυτό όλα τα πολύτιμα αρχεία και φωτογραφίες.

Μια από τις καλύτερες λύσεις για το βρεγμένο στου κινητό είναι να το βάλεις σε μια πλαστική σακούλα γεμάτη ρύζι και να την κλείσεις αεροστεγώς, ώστε να απορροφηθεί το νερό και το κινητό να γίνει σαν καινούργιο.

Η καλύτερη, όμως, λύση που προτείνεται από την εταιρία είναι να το βάλεις στην άμμο που χρησιμοποιεί το γατάκι σου για την ανάγκη του. Οι δοκιμές της εταιρίας έδειξαν πως η συγκεκριμένη άμμος έχει μεγάλη απορροφητικότητα.

Συγκεκριμένα, η Gazelle προτείνει να τινάξεις όλο το νερό από το κινητό κι αφού το στεγνώσεις με το πιστολάκι, στο κρύο, τότε το τοποθετείς σ' ένα σακουλάκι με άμμο και το αφήνεις όσο περισσότερο μπορείς.

Αν το κινητό σου δεν λειτουργήσει μετά από 48 ώρες, όση και η παραμονή του στην άμμο, τότε έχεις χάσει τη μάχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman