ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γάτα σώζει βρέφος από τα σκουπίδια

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, όταν μια γάτα έσωσε ένα βρέφος από τα σκουπίδια.

Η γάτα ειδικότερα έσωσε τη ζωή του μωρού το οποίο είχαν παρατήσει κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων μιας πολυκατοικίας της Μόσχας.

Το μόλις 3 μηνών αγοράκι είχαν αφήσει οι γονείς του μέσα σε ένα χαρτόκουτο κοντά στα σκουπίδια μίας πολυκατοικίας στο Ομπνίσκ, στην περιοχή Καλούγκα. Η γάτα της γειτονιάς, Μάσα το βρήκε στο ίδιο χαρτόκουτο.

Εντύπωση προκαλεί πως το ζώο έκατσε πολλές ώρες πάνω στο μωρό και το προστάτευε από το ψύχος με τη θερμότητα του σώματός του.
Το βρέφος κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει, ενώ τότε μια ένοικος βγήκε στο κεφαλόσκαλο και το βρήκε δίπλα στη γάτα η οποία του έγλειφε το πρόσωπο και τα χέρια.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν πως αν η γάτα δεν είχε πάρει υπό την προστασία της το βρέφος, αυτό δεν θα είχε επιβιώσει.
Η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το μωρό ακόμη και όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ακολούθησε τους γιατρούς που το πήραν μέχρι που ανέβηκαν στο όχημα, αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Η ζωή του μικρού αγοριού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.