ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πιο όμορφο ερωτικό γράμμα το έχει γράψει ο Johnny Cash

Tweet
Share
Tweet
Share

Τραγουδιστής, κιθαρίστας, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ηθοποιός, οι τίτλοι του αμερικανού μουσικού Johnny Cash. Αναμφίβολα ένας από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επίδραση στους κατοπινούς συναδέλφους του, ο Cash άνοιγε τις συναυλίες του με τη σεμνότητα που τους άξιζε: «Γεια σας, είμαι ο Johnny Cash».

Το 1994, ήδη παντρεμένος περίπου 25 χρόνια με την June, της έγραψε ένα ερωτικό γράμμα για τα 65α γενέθλια της.  Και πρόσφατα αυτό το γράμμα ψηφίστηκε ως το καλύτερο ερωτικό γράμμα που γράφτηκε ποτέ. Την έρευνα έκανε η εταιρεία Beagle Street. 
Διαβάστε αναλυτικά το γράμμα:

Πριγκίπισσα Χρόνια Πολλά

Γερνάμε και συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον. Σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας την σκέψη του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος χωρίς να ρωτάμε. Κάποιες φορές εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και κάποιες φορές έχουμε τον άλλο δεδομένο.

Αλλά μια στο τόσο, όπως σήμερα, τα σκέφτομαι και συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι την ζωή μου με την καλύτερη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ακόμα με εντυπωσιάζεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις να γίνω καλύτερος. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου και ο νούμερο ένας λόγος για την ύπαρξη μου στη γη. Σε αγαπάω πάρα πολύ. 
Χρόνια σου πολλά Πριγκίπισσα

Τζον

o house of cash 2 570

Ανάμεσα στα γράμματα του ζευγαριού υπάρχει και αυτή η αυτοσχέδια καρδιά με ευχή που έγραψε ο Cash για την June Carter το 1987.

o cash insert heart 570

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman