ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Του έκοψε με ψαλίδι το πέος γιατί έδειξε sex tape τους σε φίλους του

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

H εκδίκηση όπλισε το χέρι μιας γυναίκας στην Αργεντινή, που έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της επειδή έδειξε ένα sex tape τους σε φίλους του, όπως η ίδια ομολόγησε.

Η 26χρονη αρχιτέκτων Μπρέντα Μπαρατίνι συνελήφθη μετά την επίθεση στον 40χρονο μουσικό Σέρχιο Φερντάντεζ στην πόλη Κόρντομπα της Αργεντινής. Το θύμα είχε ισχυριστεί ότι τα σοβαρά του τραύματα και η απώλεια κατά 90% του μορίου του ήταν το αποτέλεσμα ενός «ερωτικού παιχνιδιού που πήγε στραβά», αλλά η Μπαρατίνι υποστήριξε από το κελί της φυλακής όπου κρατείται ενόψει της δίκης της, ότι απέκοψε με ψαλίδα του κήπου τα γεννητικά όργανα του εραστή της επειδή εκείνος έδειξε σε φίλους του ένα βίντεο με ερωτικές τους περιπτύξεις

Η 26χρονη υποστηρίζει ότι ο εραστής της την πλήγωνε, της φερόταν απάνθρωπα και την τραυμάτισε ψυχικά.

Ένας εκ των δικηγόρων του θύματος είπε ότι ο πελάτης του έχει πάθει κατάθλιψη κι ακόμη περιμένει να μπει στο χειρουργείο. Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι ο μουσικός είχε τα μάτια δεμένα, όταν δέχθηκε την επίθεση. Η συνήγορος της Μπαρατίνι από την άλλη λέει ότι η πελάτισα του βρισκόταν σε άμυνα, αφού το θύμα την ξεγέλασε για να τον αφήσει να μπει στο διαμέρισμά της με στόχο να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.