ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πάνω απ' όλα ο άνθρωπος

Tweet
Share
Tweet
Share

Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Πως σταματά το χρόνο και δίνει βήμα στη μνήμη. Με τις φωτογραφίες παρατηρούμε τον κόσμο, ενώ η σκέψη μας επεκτείνεται σε όσα το βλέμμα δεν φτάνει.

Μια στιγμή ξεριζώνεται από την άλλη για να συνεχίσει τη δική της πορεία, ένα τμήμα του χρόνου που παγώνει, κάτι φαινομενικά ασήμαντο που δημιουργεί ένταση και ξεχωρίζει, μια κίνηση, ένα παιχνίδι με το φως, ένα γεγονός, ένα πρόσωπο μπορούν να δώσουν το έναυσμα για την έμπνευση. Το nairaland.com παρουσιάζει στιγμιότυπα από διαφορετικά μέρη του πλανήτη που αποτυπώνουν την ποικιλομορφία της ανθρώπινης φύσης, ενώ αναδεικνύουν στιγμές μιας διαφορετικής καθημερινότητας σε βουνά και ορίζοντες.

Πόλεμος, ειρήνη, πόνος και χαρά, στιγμές που ξεδιπλώνονται μέσα από το φακό ενός φωτογράφου. Το ανθρώπινο είδος προορισμένο να επιβιώνει στις κακουχίες και στα δεινά, ζει στα συντρίμμια, αποδέχεται τη μοίρα, χάνει την αθωότητά του και έχει πείσμα για τη ζωή. Το σχήμα των ματιών αλλάζει, όπως και το χρώμα του δέρματος, οι εκφράσεις των προσώπων, τα ρούχα, οι συνήθειες, οι κανονικότητες, τα αυτονόητα, οι συσχετισμοί...
Οι πολλές μας όψεις υπενθυμίζουν τη μικρή, αμελητέα μας θέση σε έναν κόσμο που τα χωράει όλα, κι εμάς μαζί.

Πηγή: athensvoice

Image 1

 

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7\

Image 7

Image 8

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman