ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με τι ταξίδεψε ο Άγιος Βασίλης;

Tweet
Share
Tweet
Share

Άφησε στην άκρη το έλκηθρο, έδωσε άδεια στους ταράνδους και χάρισε μια έκπληξη διαφορετική από κάθε άλλη, στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» ο Άγιος Βασίλης, που ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος.

Πριν από λίγες ημέρες 50 παιδικά χαμόγελα πλημύρισαν το εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) στον Πειραιά και ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου γίνονται οι επισκευές των τρένων.

IMG 3457 

Το εργοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ έζησε κι αυτό στιγμές που δεν είχε ξαναζήσει, καθώς γέμισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Η διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ με εμπνευστή τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Στέφανο Αγιάσογλου, αποφάσισε να μετατρέψει αυτή την επίσκεψη σε εμπειρία, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών.

φωτογραφία 7

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο εργοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ με έναν τρόπο διαφορετικό. Ήρθε κρεμασμένος πάνω στο τρένο, πλημμυρίζοντας τα ηλικίας 7 έως 13 ετών παιδιά, με χαρά. Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών φυσικά δεν έφτασε με άδεια χέρια, αλλά φορτωμένος με έναν πελώριο σάκο που ήταν γεμάτος με δώρα, τα οποία μοίρασε στα παιδιά.  

IMG 3466

«Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στις μέρες μας οι επιχειρήσεις να στέκονται στο πλευρό των  παιδιών και να τους δίνουν χαρά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε με πολύ αγάπη για τους μικρούς μας φίλους» δήλωσε ο κ. Αγιάσογλου.

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman