ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η... Δημοσιογραφία στις καλύτερες στιγμές της!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η δημοσιογραφία, έλεγαν με αξιωματική βεβαιότητα οι παληές καραβάνες, είναι ένα συναρπαστικό επάγγελμα που μπορεί να σε οδηγήσει παντού. Αρκεί βέβαια να την εγκαταλείψεις εγκαίρως... 

Η Samantha X, πρώην δημοσιογράφος και μακράν τώρα η πλέον πετυχημένη συνοδός πολυτελείας, είναι η εμπράγματη απόδειξη. Όπως μας αφήνει ζηλόφθονα να δούμε, έχει καταφέρει να βγάζει πολλά λεφτά από τις υπηρεσίες της ως συνοδός, αλλά κερδίζει εξίσου πολλά από το βιβλίο που έγραψε κοινοποιώντας τις εμπειρίες της και βέβαια από τις συμβουλές που δίνει σε όσους θέλουν να κάνουν σχέση... (σ.σ: ναι υπάρχουν και τέτοιοι...)

Ειδικά για το τελευταίο, χρεώνει τους άνδρες που θέλουν να μάθουν πώς θα ρίξουν μια γυναίκα, περίπου 250 ευρώ, ενώ, πουλάει σε συναδέλφους της προς 1.600 ευρώ ένα, ας το πούμε, "γνωστικό πακέτο" για να ανεβάσουν το κασέ τους.

Η ίδια συστήνεται ως συγγραφέας, ανύπαντρη μητέρα, δημοσιογράφος, συνοδός πολυτελείας και ειδική στο σεξ, ενώ υποστηρίζει πως, είναι μια σύγχρονη γυναίκα που είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση άλλων γυναικών. (Κομψά, λέγεται κι έτσι η πορνεία...) Έχει ανοίξει δε και γραφείο συνοδών που συστήνονται ως οι Άγγελοι της Samantha X.

14212059_1062033747207409_4690052189710423253_n

 

Ποια είναι η Samantha X

Μεγάλωσε στο Λονδίνο όπου πήγε σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και κατάγεται από μια συντηρητική οικογένεια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος που κυνηγούσε διασημότητες και το 2000, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή στο Λονδίνο, για τον ήλιο και τη θάλασσα και να φτιάξει το σπίτι της στο μακρυνό Σίδνεϊ. Εκεί εργάστηκε ως δημοσιογράφος με ειδικότητα τα θέματα ομορφιάς.

Μετά την κατάρρευση του γάμου της και κάμποσα ναυάγια στις σχέσεις, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να γίνει συνοδός πολυτελείας. Άφησε πίσω την παληά ζωή της και το πραγματικό της όνομα, (Amanda Goff) και σήμερα, έχοντας αλλάξει πίστα, θεωρεί ακράδαντα ότι κάνει μια πολύ πιο ηθική καριέρα από εκείνη του δημοσιογράφου, (σ.σ: εδώ δεν έχει και πολύ άδικο για ορισμένους...) ενώ τον Σεπτέμβριο του 2014, η Samantha κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο που αφορά στα μυστικά των συνοδών.

Με τον αέρα της ειδικού, πλέον, δίνει και συμβουλές σε ζευγάρια, σε άνδρες και γυναίκες για τη σεξουαλική τους ζωή και πώς να τη βελτιώσουν, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο, αν βοηθά να σώζουν τη σχέση τους.

Η Samantha προσφέρει επίσης καθοδήγηση σε όσες γυναίκες θέλουν να εργαστούν στη βιομηχανία του σεξ, πράγμα κατά τι ευκολότερο, παρέχοντας συμβουλές και αποκαλύπτοντας τις πιθανές παγίδες στο επάγγελμα.

10847902_725562844187836_1644379334062664879_n

Η γοητευτική 41χρονη, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας χρεώνει περίπου 670 ευρώ την ώρα και το τριπλάσιο ποσό για ένα ραντεβού για δείπνο με ό,τι ήθελε προκύψει...

Όπως αποφαίνεται δογματικά, εκπλήσσοντάς μας, η εμφάνιση είναι το παν! «Τα χρωματιστά εσώρουχα είναι εκτός μόδας. Επιλέξτε λευκά ή μαύρα σέξι κομμάτια. Επιλέξτε απλά χρώματα για το βερνίκι νυχιών σας και αποφύγετε το ψεύτικο μαύρισμα, επειδή εμφανίζει συχνά ατέλειες και ξεβάφει στα σεντόνια», λέει και σημειώνει ότι μια καλή συνοδός πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν στο κόσμο.

Οι κανόνες προς αποφυγήν είναι απλοί: «Όταν δείτε να γίνεται χρήση ναρκωτικών, κρατήστε αποστάσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνετε εν ώρα εργασίας. Αν το ένστικτό σα,ς σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά, μη διστάσετε να την κοπανήσετε».

«Στο σεξ, μπορείς να ξεγελάσεις έναν άντρα, έχω αποκοιμηθεί πολλές φορές»

Αποτιμώντας την επιτυχία της, έχει αναφέρει ότι κατάφερε να χτίσει μια βιομηχανία πάνω στις ανάγκες των ανδρών και ξέρει ότι ασχέτως του επάγγέλματός τους, το κοινωνικό τους στάτους ή την εισοδηματική τους κατάσταση, οι ανάγκες τους είναι ίδιες: "Μη με παρεξηγήσετε, λατρεύω να κάνω παρέα με άντρες. Αγαπώ την ανδροπρέπειά τους, τα μπράτσα τους, τη δύναμή τους, το χιούμορ τους. Αλλά, έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες σε δωμάτια ξενοδοχείου μιλώντας μαζί τους και μπαίνοντας στο κεφάλι τους, είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι είναι εξαιρετικά απλοϊκά πλάσματα. Το γράφω στο βιβλίο μου, “Hooked”, ότι η απλότητά τους είναι υπερβολικά εύκολος γρίφος για τις γυναίκες" λέει χαρακτηριστικά. 

"Όταν χρειάζεται να μιλήσω με μερικούς πελάτες, πρέπει να τους ενθαρρύνω και να τους κολακεύσω με τον ίδιο τρόπο που πιθανότατα θα μιλούσα σε ένα 8χρονο αγόρι. “Ουάου, είσαι δυνατός” και “φυσικά θα ήθελα να δω τις φωτογραφίες από το νέο σου αυτοκίνητο...”. Ένας πελάτης, πέρασε το μεγαλύτερο σημείο της (ακριβής) ώρας μαζί μου, δείχνοντάς μου φωτογραφίες από τα αυτοκίνητά του. Και από τα 8" προσθέτει.

10960044_762356647175122_4277800809395057705_o

Ιδού και ένα ακόμα απόσταγμα ζωής από την ίδια: "Στο σεξ, μπορείς να ξεγελάσεις έναν άντρα, έχω αποκοιμηθεί πολλές φορές. Μια γυναίκα όμως όχι. Δεν υπάρχουν ψεύτικοι οργασμοί. Οι συζητήσεις είναι αληθινές, με βάθος και πολύπλοκες...

Αφού πέρασα πολύ χρόνο με τους άντρες, είναι η συντροφιά των γυναικών που ποθώ. Το συναισθηματικό τους IQ, η απαλότητά τους, η εξυπνάδα τους. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να τσεκάρει γυναίκες στο εμπορικό κέντρο, στα cafes... Έλκομαι από αυτές, απλά τις εκτιμώ περισσότερο τώρα. Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες και οι άντρες σαν τα σκυλιά. Και όλοι ξέρουν ότι λατρεύω τα δυο σκυλιά μου, αλλά υιοθέτησα πρόσφατα και δυο γατάκια. Ίσως να γίνομαι μια cat lady τελικά".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman