ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια πρόταση για όσους αγαπούν την κηπουρική!

Tweet
Share
Tweet
Share

Όσοι αγαπούν την κηπουρική σίγουρα θα έχουν θαυμάσει σε διάφορους κήπους γλάστρες με όμορφα λουλούδια που φαίνονται σαν να χύνονται μέσα από γλάστρες, ή βαρέλια, πιθάρια κ.τ.λ.

Το Penna.gr σας παρουσιάζει ιδέες για τον τρόπο κατασκευής ανάλογης σύνθεσης στον κήπο και ως επί το πλείστον ή και την αυλή σας.

Επιλέξτε Τοποθεσία

Επιλέξτε μια θέση για μια γλάστρα. Μπορεί να είναι στον κήπο σας ή ακόμα και πάνω στον γκαζόν. Σκεφτείτε παράλληλα τι είδους λουλούδια θα επιλέξετε.

Αν είναι από αυτά που αγαπούν τη σκιά να επιλέξετε μια θέση κάτω από τα δέντρα ενώ αν αγαπούν τον ήλιο ακριβώς στη μέση του χλοοτάπητα.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε για τις δικές σας γλάστρες από λουλούδια που χύνονται.

glastres xynontai 6

glastra 3

Επιλέξτε Τοποθεσία

glastra 5Προετοιμασία

Για το έργο αυτό θα χρειαστείτε ένα δοχείο – μπορεί να είναι ένα παλιό ραγισμένο δοχείο, ένα πιθάρι, ή ακόμα και ένας κουβάς – και χώμα. Προετοιμάστε την επιλεγμένη τοποθεσία του εδάφους γύρω από την οποία θα χυθεί το φυτό.

glastra 6

Φυτέψτε τα λουλούδια σας μέσα στην γλάστρα και γύρω από αυτή να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα σαν να χύνονται από αυτή. Ποτίζετε τα λουλούδια σας τακτικά και φροντίστε τη λίπανση τους κάποια στιγμή.

glastra 7

Αν θέλετε να έχετε μια όμορφη φωτεινή γλάστρα που χύνετε σε έναν κήπο ή στο γκαζόν ιδανικά φυτά είναι οι πετούνιες, και οι βιολέτες.

glastra 8

glastra 9

Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό και λεπτό μικρές μαργαρίτες είναι μια ιδανική επιλογή, αλλά μπορείτε να φυτέψετε και παχύφυτα αντ' αυτού.

glastra 10glastra 11

glastra 12

glastra 14

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.