ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μετά την πρόκριση στον τελικό, η Μαρίνα Σάττι κέρδισε τον κόσμο και για τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ

Tweet
Share
Μετά την πρόκριση στον τελικό, η Μαρίνα Σάττι κέρδισε τον κόσμο και για τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ Φωτογραφία: EPA
Tweet
Share

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η στάση που κράτησε η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού της Eurovision, τη στιγμή που πήρε τον λόγο η εκπρόσωπος του Ισραήλ. Με γυρισμένη την πλάτη της στην Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν και κοιτάζοντας κάποιους από τους δημοσιογράφους, η Μαρίνα Σάττι άρχισε να προσποιείται πως χασμουριέται κι ότι την παίρνει ο ύπνος.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι έρχεται μετά την επέκταση των πολεμικών επιχειρήσεων του Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη σφαγή των Παλαιστινίων, με τον αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε δεκάδες χιλιάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλά παιδιά.

Πριν ξεκινήσει η Eurovision είχαν εκφραστεί πολλές ακόμη αντιρρήσεις ανά την Ευρώπη για τη συμμετοχή του Ισραήλ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση της διοργανώτριας αρχής στο αίτημα για αποκλεισμό της χώρας, όπως είχε συμβεί με τη Ρωσία. Στα τέλη Μαρτίου επίσης, οι συμμετέχοντες από εννέα χώρες, μεταξύ των οποίων και το Νέμο από την Ελβετία κι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, απηύθυναν έκκληση για μόνιμη κατάπαυση του πυρός.

Μετά τη δημοσίευση του σχετικού βίντεο υπήρξε πληθώρα αντιδράσεων στα social media, με τον κόσμο που επικρότησε τη στάση της Ελληνίδας τραγουδίστριας να υπογραμμίζει την υποκρισία εκείνων που «έβγαλαν χολή για την Μαρίνα Σάττι που χασμουρήθηκε, τη στιγμή που οι ίδιοι χασμουριούνται όταν σφάζουν παιδάκια οι Ισραηλινοί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman