ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Leica γιορτάζει με ένα σούπερ κομψό - κινηματογραφικό μοντέλο

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Leica έρχεται με ένα από τα πιο κομψά μοντέλα της, τη μαύρο και χρυσή M10-P 'ASC 100 Edition' κάμερα, που γιορτάζει την 100ή επέτειο της Αμερικανικής Εταιρείας Κινηματογράφου (ASC) και της κινηματογραφικής παραγωγής γενικότερα. Δύο ειδικά διαμορφωμένοι τρόποι λειτουργίας "Cine Look" ενσωματώνονται στο λογισμικό της φωτογραφικής μηχανής για να δώσουν στις φωτογραφίες μια πλούσια, κινηματογραφική εμφάνιση σε συνδυασμό με τον προσαρμοσμένο Summicron-M 35 f / 2 ASPH. φακό.

Leica

Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο Leica Visoflex και έναν προσαρμογέα Leica M-PL-Mount που επιτρέπει τη χρήση σχεδόν όλων των φακών ομίχλης mount PL που διατίθενται στην αγορά, οι οποίοι μαζί με τους τρόπους εμφάνισης Cine Look μπορούν να αναπαράγουν μια κλασική αναλογική 35mm motion- εμφάνιση ταινίας εικόνας και επιτρέπει τη χρήση της ως σκόπευτρο του σκηνοθέτη.

Leica

Οι μαύρες χαρακτικές στην επιφάνεια του μαύρου χρώματος του M10-P "ενισχύουν την μινιμαλιστική αισθητική της φωτογραφικής μηχανής" μαζί με το δέρμα παρόμοιο με το Leica SL. Ο φακός, εν τω μεταξύ, είναι σε χρυσό χρώμα ανοδιωμένο φινίρισμα και είναι  αφιέρωμα στον ορειχάλκινο φακό της αρχικής κάμερας «Ur-Leica» που χρονολογείται από το 1913, το έτος πριν από την ίδρυση της Leica ως μάρκα.

Leica

 

Το μοντέλο M10-P 'ASC 100 Edition διακρίνεται επίσης από το λογότυπο ASC στην πλάκα κορυφής και θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman