ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια εκπληκτική συλλογή από Porches σε δημοπρασία

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι κλασικοί εραστές της Porsche γνωρίζουν εδώ και καιρό τη συλλογή Taj Ma Garaj στο  Ντέιτον, του Οχάιο, την απόλυτη παιδική χαρά για όλα τα πράγματα της Porsche (με λίγη VW). Ιδρύθηκε από τον αείμνηστο John Dixon, του οποίου η αγάπη για τα αυτοκίνητα ήταν ίση μόνο με την επιθυμία του να τα μοιραστεί με άλλους ενθουσιώδεις λάτρεις της Porsche .

RM Sotheby's

Ο Dixon απεβίωσε πριν από αρκετά χρόνια, αλλά ο κληρονόμος του  τελικά αποφάσισε ότι είναι ώρα να πουλήσει τη συλλογή και η RM Sotheby's, ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών αυτοκινήτων στον κόσμο, έρχεται να το κάνει με στυλ. Η συλλογή Taj Ma Garaj θα δημοπρατηθεί στο χώρο του Dayton στις 28 Σεπτεμβρίου.

RM Sotheby's

Τα αντικείμενα προσφέρονται χωρίς επιφύλαξη, που σημαίνει ότι υπάρχει μια πιθανότητα για κάποιους να πετύχουν κάποια σοβαρή συμφωνία. Η συλλογή αποτελείται από περισσότερα από 30 πανέμορφα αυτοκίνητα μαζί με περισσότερα από 350 μέρη αναμνηστικών και συλλεκτικών αντικειμένων που εκτίθονταν  στο χώρο προβολής του Dixon. Οι προσφορές συμπεριλαμβάνουν το πλήρες φάσμα των σχεδίων της Porsche αλλά επικεντρώνονται στα αυτοκίνητα δρόμου και σε αυτά που εκτίθενται στα διάφορα concours.

RM Sotheby's

Περιλαμβάνονται μερικά αληθινά σπάνια και ιδιαίτερα μοντέλα, όπως μια λιμουζίνα streach και ένα φορτηγό παράδοσης, αμφότερα κατασκευασμένα από την Porsche 356s. Η ιστορία έχει ως εξής:, «η ερωτική σχέση του Ντίξον με την Porsche ξεκίνησε την ημέρα που μια 911 τον προσπέρασε, ενώ οδηγούσε ένα αμερικάνικο muscle car στον αυτοκινητόδρομο πηγαίνοντας στο γυμνάσιο».

RM Sotheby's

Εξελίχθητε σε ένα  "εκλεκτό παράδεισο της Porsche", ο Dixon απέκτησε τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα και τα αναμνηστικά του πριν από τις υψηλές τιμές που σήμερα είναι συνηθισμένες. Άνοιξε τη συλλογή σε χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ετών και επίσης νοίκιαζε το χώρο έξω για εκδηλώσεις. Ήταν τόσο εξειδικευμένος γνώστης  για τα αυτοκίνητά του όσο ήταν και παθιασμένος, "σημειώνει η RM Sotheby's.

RM Sotheby's

Τα  αυτοκίνητα της συλλογής  είναι"απλά διασκεδαστικά", που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους. Τα κυριότερα περιλαμβάνουν το 1968 Porsche 911 S Coupe, ένα από τα καλύτερα παραδείγματα, τα πιο πρωτότυπα με τα λιγότερα χιλιόμετρα που υπάρχουν, το οποίο αναμένεται να πιάσει  τα 450.000 δολάρια. και ένα εξαιρετικά σπάνιο 1981 Porsche 924 Carrera GTS Clubsport, ένα από τα μόλις 59 που κατασκευάστηκε, αναμένεται να πιάσει έως και 350.000 δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman