ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα high class συγκρότημα κατοικιών αντάξιο της Aston Martin

Tweet
Share
Tweet
Share

Το συγκρότημα κατοικιών Aston Martin Residences είναι έτοιμο. Επίσημα. Τρία χρόνια μετά την αρχική αποκάλυψη, ο πολυτελής πύργος 66 ορόφων στο Downtown Miami είναι έτοιμος για μελλοντικούς αγοραστές με πωλήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Aston Martin

Aston Martin

Το έργο  σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της Aston Martin στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό ακινήτων και στοχεύει να αφήσει τους λάτρεις της μάρκας να βυθιστούν στο συνολικό τρόπο ζωής του Aston Martin. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να πάτε άψογα από το ρετιρέ Aston Martin στο γιοτ της Aston Martin και στο σπορ αυτοκίνητο Aston Martin, όλα χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με τις μικρότερες μάρκες.

Aston Martin

Aston Martin

Το κτίριο αξίας 390 εκατομμυρίων διαθέτει διαμερίσματα που προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στον κόλπο Biscayne στην περιοχή του Μαϊάμι.

Aston Martin

Aston Martin

Υπάρχουν επτά Bond-άξια ρετιρέ και ένα over-the-top duplex ρετιρέ, καθώς και όλα τα οποία θα απαιτήσει ιδιωτικές πισίνες και τεράστιες βεράντες.

Aston Martin

Aston Martin

Ο πύργος luxe θα διαθέτει επίσης δύο ιδιωτικά λόμπι, ένα γυμναστήριο δύο επιπέδων με θέα στον ωκεανό, ένα σπα με πλήρεις υπηρεσίες, ένα γκαράζ άξιο των καλύτερων σπορ αυτοκίνητων του κόσμου και μια μαρίνα για το γιοτ σας.

Aston Martin

Aston Martin

Το κτίριο είναι επίσης η απόλυτη έκφραση της "Art of Living" της Aston, η οποία ενσωματώνει τη χειροποίητη τεχνική των αυτοκινήτων σε κάθε επίπεδο. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνei εσωτερικές πόρτες με χειροποίητες χειρολαβές Aston Martin, καθώς και μαύρες γλωττίδες πόρτας δέρματος στο ίδιο δέρμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή εσωτερικών χώρων των αυτοκινήτων της.

Aston Martin

Aston Martin

Τα γραφεία υποδοχής Aston Martin θα κοσμούν κάθε λόμπι και η αισθητική της Aston θα είναι ορατή σε όλους τους τομείς, όπως η εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης που βρίσκεται στον 55ο όροφο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman