ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Aston Martin, το τέλειο σκάφος για διεθνείς play boy και… κατασκόπους

Tweet
Share
Tweet
Share

Η γνωστή κατασκευαστική αυτοκινητοβιομηχανία Aston Martin,  που έγινε ευρύτερα διάσημη από τα έργα του James Bond αποφάσισε να εισβάλει στην αγορά των πολυτελών σκαφών αναψυχής, και μάλιστα με ένα σκάφος που κόβει κυριολεκτικά την «ανάσα» σε όποιον το δει.  Το σκάφος της Aston Martin μπορεί να είναι ιδανικό για δραματικές σκηνές καταδίωξης στο νερό, στα έργα του Bond, αλλά ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία ... των πολυτελή γιοτ. 

Η πρώτη δημιουργία της γνωστής μάρκας θα ονομάζεται AM37, και θα έχει μήκος 37 πόδια, εξ ου και το όνομα. Υποτίθεται ότι θα έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των "πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, όπως τον χειρισμό και την απόδοση."

aston2

Θα μπορεί να φτάσει τους 60 κόμβους χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Επίσης, θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρεία Quintessence Yachts. Θα διαθέτει οθόνη αφής HD με GPS και όλα τα σύγχρονα navigation equipments, καθώς επίσης, και μια μικρή βάρκα.

Βέβαια, οι αγοραστές θα πρέπει να περιμένουν να βγει στην αγορά το 2016. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ακριβή στατιστικά στοιχεία για τις μηχανές που θα διαθέτει. Η στενή σχέση της Aston Martin με το εμπορικό σήμα του 007, είναι πολύ πιθανό να εμπνεύσει τον σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας του και να πάρει αυτό, το απίθανο σε εμφάνιση πράγμα, για ένα επικίνδυνο γύρισμα μιας σκηνής στην οποία θα τον  κυνηγούν κακοποιοί.

aston

Αλλά, είναι αρκετά καλό για όποιον έχει τα χρήματα να διαθέσει και θέλει να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο με όμορφες γυναίκες ντυμένες με μπικίνι στη γαλλική Ριβιέρα, ή στα όμορφα γαλαζοπράσινα νερά της Πάτμου, Σαντορίνης και Μυκόνου!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman