ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα μοναδικό ουίσκι που κάθε τζέντλεμαν θα πρέπει να δοκιμάσει

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Γιαπωνέζικο Whisky Suntory εξέπληξε τον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών όταν το Yamazaki Sherry του 2013, ονομάστηκε "World Whisky of the Year" στην βίβλο των καλύτερων ουίσκι του  Jim Murray, το 2015. Τώρα το εξαιρετικό brand είναι έτοιμο να επαναλάβει το ίδιο κατόρθωμα με μια νέα απολαυστική έκδοση.

 

Τον Φεβρουάριο του 2016 το γνωστό brand θα λανσάρει το Yamazaki Sherry Cask, ένα αριστοτεχνικό μείγμα που περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα μείγματα (blended) ουίσκι που έκαναν την έκδοση του 2013, μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Suntory

Μόνο 5.000 φιάλες του πολύτιμου ελιξίριου θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, στα 300 δολάρια ανά τεμάχιο. Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κάτι νέο για τα ιαπωνικά  ουίσκι, στην πραγματικότητα, η γήρανση σε βαρέλια από Sherry είναι η βάση της επιτυχίας του χαρτοφυλακίου Suntory Whisky από το 1924.

Suntory

Η Suntory λέει ότι το νέο της ουίσκι είναι για τους λάτρεις της πολυπλοκότητας μιας, εκλεπτυσμένης και λεπτής γεύσης." Ο ChiefBlender του Suntory επιλέγει μόνο Shinji Fukuyo βαρέλια στα οποία «η λεπτή ισορροπία χημείας μεταξύ της βύνης Yamazaki  και του sherry βαρελιού μπορεί να επιτευχθεί.»

Suntory

Τα δυνατά χαρακτηριστικά του νέου ουίσκι Suntory είναι: 

• Χρώμα: Σκούρο καφέ, ένα πλούσιο και παρηκμασμένο φυσικό χρώμα «Sherry».

• Μυρωδιά: Σταφίδας, λιαστής ντομάτας, γαρύφαλλο και κακάο.

• Γεύση: Βαθιά, πλούσια, γλυκιά και ξινή, σοκολάτα με φουντούκια.

Απολαύστε το.

Πηγή: www.arrows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman