ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πιο cool Superyacht στον κόσμο δικό σας, για 450.000 δολάρια την εβδομάδα

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν διαθέτετε τέτοια ποσά για τις διακοπές σας αυτό το καλοκαίρι και ψάχνετε για ένα πραγματικά εξαιρετικό τρόπο για να περάσετε τις διακοπές σας μια εβδομάδα; Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο γιοτ από το “Nero”. Ένα, από τα πιο cool superyachts του κόσμου σχεδιασμένο σε στυλ ρετρό, που μόλις βγήκε από μια εκτεταμένη μετασκευή.

Ολοκληρώθηκε το 2008 από την Corsair Yachts και η εκ νέου καθέλκυση του έγινε το 2015, το Nero είναι τώρα διαθέσιμο για ναύλωση στη Μεσόγειο μέσω της Bluewater Yachting, για μια διαδρομή που περιλαμβάνει τις παραλίες τουSt. Tropez, τους κρυμμένους όρμους του Porquerolles, την πλούσια κληρονομιά της Νίκαιας και, φυσικά, τη χλιδή του Μονακό.

Bluewater Yachting

Bluewater Yachting

Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα σε έξι πολυτελείς καμπίνες, και ένα duplex τεράστιο διαμέρισμα, με ιδιωτικό σαλόνι και τραπεζαρία, και το δικό του μπάνιο, γκαρνταρόμπα και ιδιωτική σκάλα για το σαλόνι παρατήρησης / κινηματογράφο και γραφείο.

Bluewater Yachting

Bluewater Yachting

Το σκάφος διαθέτει επίσης, μια εντυπωσιακή VIP καμπίνα, δύο δίκλινες και δύο μονές σουίτες. Ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό 20 ατόμων, το οποίο είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα, για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας και να βεβαιωθεί ότι κανένα ποτήρι σαμπάνιας δεν είναι άδειο.

Bluewater Yachting

Στο πρωραίο κατάστρωμα υπάρχει μια πισίνα 18-ποδιών, για την καθημερινή σας βουτιά, ενώ ο χώρος για ηλιοθεραπεία διαθέτει ένα μεγάλο τζακούζι που περιβάλλεται από sunpads, ιδανικό για να εντρυφήσετε τη θέα της Μεσογείου, μαζί με τον ήλιο.

Bluewater Yachting

Bluewater Yachting

Επίσης, διαθέτει ένα μικρό, κομψό tender, από μαόνι 26-πόδια. Μια νεροτσουλήθρα. Άλλα παιχνίδια περιλαμβάνουν seabobs, τζετ σκι, waterskis, και ένα ρυμουλκούμενο τραμπολίνο.

Bluewater Yachting

Bluewater Yachting

Απλά πείτε τη λέξη και κάποιος από το πλήρωμα θα σας συναντήσει στην αποβάθρα..

Bluewater Yachting

πηγή: www.airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman