ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα του πλανήτη σ ένα βιβλίο

Tweet
Share
Tweet
Share

Για δεκαετίες, «το πάθος για τους vintage κινητήρες θεωρήθηκε ως ένα εκκεντρικό χόμπι, ιδιαίτερα διαδεδομένο μεταξύ των πλουσίων μιας παλαιότερης γενιάς», σημειώνει ο Jürgen Lewandowski στον πρόλογο του βιβλίου του Classic Cars Review: Τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα στον πλανήτη. Τώρα, σχεδόν όλοι ξέρουμε ότι το πάθος αυτό έχει ακουμπήσει και άλλες κοινωνικές τάξεις. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε αυτό το πολυτελές βιβλίο αξίας 150 δολαρίων, καταπληκτικό.

Ο υπερμεγέθης όγκος του έχει ως στόχο να προσφέρει τα πιο όμορφα, συναρπαστικά και αποκλειστικά οχήματα στον κόσμο, πολλά από τα οποία είναι ορατά μόνο σε μουσεία ή με ειδική άδεια εκείνων που έχουν τα κλειδιά στις καλά φυλασσόμενες πόρτες απίστευτων ιδιωτικών συλλογών.

teNeues

Αυτή η "εκδοχή σε μορφή βιβλίου", παρουσιάζει εικόνες για τα Mercedes-Benz 300 SL 'Gullwing', την Aston Martin DB5 και τη Ferrari 250 GTO, για να αναφέρουμε λίγα, Εκτός από τα ίδια τα οχήματα, το βιβλίο διαθέτει μια συλλογή από τα θεσμικά όργανα και τους βασικούς παίκτες πίσω από την αποκλειστική κλασική σκηνή αυτοκινήτων από το Pebble Beach έως το Villa d'Este, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων συλλεκτών, των κορυφαίων οίκων δημοπρασιών, των βασικών κλασικών αντιπροσώπων αυτοκινήτων και όλα  τα καλύτερα γεγονότα.

Uwe Fischer courtesy teNeues

"Υπάρχουν σίγουρα κλασικοί συλλέκτες αυτοκινήτων που ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν τις συλλογές τους για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα όσο πιο γρήγορα μπορούν", σημειώνει ο Lewandowski. Οι περισσότεροι συλλέκτες είναι ευχαριστημένοι, αν η συλλογή τους δεν τους κοστίζει χρήματα. Η συντήρηση, οι επισκευές, τα ανταλλακτικά, η μηχανική και το ξεκίνημα σε διάφορα οδικά ταξίδια είναι τελικά όλα ".

Uwe Fischer courtesy teNeues

"Τα αυτοκίνητα ανοίγουν νέους κόσμους και εμπνέουν τους ανθρώπους να εξετάσουν το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την ιστορία τους. "Δεν χρειάζεστε μια Ferrari 275 GTB / 4 ή μια Porsche 356 Carrera 2000 GS για να διασκεδάσετε" σημειώνει ο Lewandowski.

"Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που είναι ευχαριστημένοι με ένα μετατρέψιμο Volkswagen Beetle-το ίδιο αυτοκίνητο όπου είχαν το πρώτο τους φιλί - ή ένα Opel GT - το όνειρό τους από τότε που ήταν στο σχολείο". Ωστόσο, τα αξεπέραστα όμορφα αυτοκίνητα που έχουν γίνει πραγματικά εικονικά είναι εκείνα που έχουν συνεπάρει και κερδίσει τηνπροσοχή μας περισσότερο. Σημειώνει, μεταξύ άλλων ο Lewandowski.

Marianne Fürstin zu Sayn-Wittgenstein courtesy teNeues

Το υπέροχο αυτό βιβλίο «Classic Cars Review»  θα ικανοποιήσει το πάθος και την αγάπη σας για τα όμορφα σουπερ αυτοκίνητα και, επιπροσθέτως θα αποτελεί μια υπέροχη προσθήκη στη βιβλιοθήκη σας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman