ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα δέκα πράγματα που κανένας άντρας δεν πρέπει να έχει στο σπίτι του

Tweet
Share
Tweet
Share

Για τον κάθε άνθρωπο το σπίτι του είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση έπειτα από μια κουραστική μέρα δουλειάς και ρουτίνας.

Πολλοί άνδρες, παρά το γεγονός πως γενικά δεν φημίζονται για τις διακοσμητικές τους ικανότητες, αρέσκονται στο να εμπλουτίζουν τους χώρους τους με αντικείμενα της αρεσκείας τους, έτσι ώστε να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ώρες χαλάρωσης.

Παρακάτω παρουσιάζονται δέκα πράγματα που ο κάθε άντρας δεν πρέπει να έχει στο σπίτι του αν θέλει να ζει με ποιότητα.

-Φθηνά και κακής ποιότητας κρεβάτια.

Το κρεβάτι είναι ένα μέρος του σπιτιού μας στο οποίο περνάμε ώρες της μέρας μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποφεύγετε αυτά της κακής ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσετε την υγεία και τη χαλάρωση που χρειάζεστε.

-Αφίσες με ασπρόμαυρα τοπία

Πόσο μάλλον αν αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν τραβηχθεί από εσάς ή αν δεν τα έχετε επισκεφθεί εσείς οι ίδιοι.

-Αφίσες

Οι αφίσες με αγαπημένους τραγουδιστές ή άλλα πρόσωπα της εφηβικής σας ζωής πρέπει να αποθηκευτούν οπωσδήποτε, διότι χαλάνε την εικόνα σας. Προτιμήστε μοντέρνες εικόνες της σύγχρονης τέχνης ή έργα με κάποιο επίπεδο.

-Λάμπες χαμηλού φωτισμού

Μην ξεχνάτε πως υπάρχει ο κίνδυνος για εσάς που μένετε στο σπίτι πολλές ώρες, να πέσετε ψυχολογικά, κάτι που δεν αρμόζει σε έναν άντρα.

-Άδεια μπουκάλια

Καλύτερα να τα πετάξετε σε έναν κάδο, θα είναι πιο όμορφο για την εικόνα του σπιτιού σας! Η κακή συνήθεια των ανδρών να κρατούν τα σκουπίδια στο σπίτι τους θα πρέπει επιτέλους να καταπολεμηθεί.

-Ψεύτικα φυτά

Να θυμάστε πως τα ψεύτικα φυτά μαρτυρούν την ανευθυνότητα κάποιου. Κι αυτό γιατί αν σας άρεσε το πράσινο, θα είχατε αληθινά!

-Λάμπες που εκπέμπουν υπερβολικό φως

Αν δεν μένετε σε κλουβί, δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

-Άπλυτα πιάτα

Το σπίτι σας είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας, μην αφήνετε το σπίτι βρώμικο, χαλάτε την εικόνα σας.

-Πολλά ποτά και σφηνάκια

Είναι προτιμότερο όταν θέλετε να πιείτε να βγαίνετε έξω με φίλους και όχι να καταναλώνετε αλκοόλ στο σπίτι. Μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα.

-Τρόπαια και βραβεία από το γυμνάσιο!

Να θυμάστε πως ακόμα κι αν είναι βραβεία, δεν κάνουν καλό στο στάτους σας, κι αυτά γιατί είναι προπολεμικά. Αν θέλετε να βάλετε κάτι σε κορνίζα, καλύτερα να βάλετε βραβεύσεις από την σημερινή σας δουλειά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman