ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 cool προϊόντα που φέρουν το όνομα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Tweet
Share
Tweet
Share

Κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ ήταν σχεδόν ασύλληπτα διάσημος σε όλο τον κόσμο. H γοητεία του μπορεί να ξεθώριασε λίγο, αλλά το όνομά του εξακολουθεί να πωλεί πολύ καλά, ακόμα και σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μερικά από τα οποία αμφιβάλλουμε ότι θα τα είχε εγκρίνει, αλλά, όλα είναι ακριβώς στο πνεύμα του. Εδώ είναι τα 10 πιο cool:

1.) Papa's Pilar Rum

Αν και ο Χέμινγουεϊ ήταν γνωστό ότι, όταν έπινε γινόταν αρκετά αδιάκριτος - ο ίδιος είχε ορισμένες προτιμήσεις σε διάφορα ποτά συνήθως, όμως,  ήταν ικανοποιημένος με ό, τι ήταν πιο κοντά - αυτό είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο προϊόν -  ποτό, που φέρει το όνομά του.

Papa's Pilar

2.) Ernest Loves Agnes ρέστoραν

Αυτό το ιταλικό εστιατόριο είναι κάτι σαν  φόρος τιμής στο μυθιστορηματικό ειδύλλιο μεταξύ του συγγραφέα και της νοσοκόμας Agnes von Kurowsky, που τον ενέπνευσε να γράψει το βιβλίο «Αποχαιρετισμός στα όπλα».

Ernest Loves Agnes

3.) Woolrich Woolen Mills τζάκετ

Αυτό, το έξυπνο, υβριδικό, σαφάρι τζάκετ με το label Χέμινγουεϊ, θα χρειαστεί να το ψάξετε στο e–bay, αλλά αξίζει τον κόπο.

Woolrich Woolen Mills

4.) Thomasville πολυθρόνα

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αναπαραχθεί αυτή η άνετη πολυθρόνα. Καμία, όμως από αυτές δεν έχει καψίματα από τσιγάρο, όπως η αυθεντική.

Thomasville

5.) Mont-Blanc πέννα

Ο συνδυασμός χρωμάτων θυμίζει μια πένα Montblanc από τη δεκαετία του 1930, “τη δεκαετία κατά την οποία ο Χέμινγουεϊ γιόρτασε την πρώτη του επιτυχία."

Montblanc

 

6.) J. Peterman Χέμινγουεϊ καπέλο

Αφήστε το στον J. Peterman, να αναδημιουργήσει το γνωστό καπέλο του συγγραφέα, το οποίο "ενδεχομένως να αγόρασε σε ένα βενζινάδικο στο δρόμο προς την Ketchum (ή) ίσως σε ένα κατάστημα στο Key West."

J. Peterman

7.) Έρνεστ Χέμινγουεϊ ταρταρούγα γυαλιά

Αυτά τα Classic γυαλιά ταρταρούγα, λίγο πολύ, θα ταιριάζουν στον οποιονδήποτε τα φορέσει, είναι πραγματικά ασυναγώνιστα.

Designer Reading Glasses

8.) Awl & Sundry monkstrap παπούτσια

Η φίρμα παπουτσιών Awl & Sundryεφτιαξε και αφιέρωσε αυτά τα παπούτσια στον συγγραφέα, ανεξάρτητα αν μπορούν ή δεν μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραφής σας. Σίγουρα, όμως θα σας κάνουν να φαίνεστε καλοντυμένος από τους αστραγάλους προς τα κάτω.

Awl & Sundry

9.) Έρνεστ Χέμινγουεϊ πουκάμισο

Όπως και οι προδιαγραφές για τα γυαλιά ταρταρούγα, έτσι και το πουκάμισο αυτό είναι μια διαχρονική αξία, που λίγο πολύ κολακεύει τους πάντες. Μόνο που πρέπει να ξέρετε ποιος είναι το όνομά του στην ετικέτα.

Gilt

10.) Έρνεστ Χέμινγουεϊ παντελόνι

Εμείς δεν θα μπορούσαμε πραγματικά να πούμε αν ο Χέμινγουεϊ φορούσε ποτέ παπούτσια monkstrap, αλλά είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι δεν φορούσε tight παντελόνια.. Ωστόσο, αυτό το παντελόνι cool.

Gilt

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman