ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 εντυπωσιακές εμφανίσεις "παλιών και πλουσίων" στην Concours d’Elegance

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ετήσια εκδήλωση Concours delegance δεν είναι ακριβώς η διεθνής έκθεση ενδυμάτων Pitti Uomo, αλλά μια εκδήλωση σε παραλία με βότσαλα στο Pebble Beach της Καλιφόρνιας, όπου η ελίτ των πλουσιότερων συλλεκτών αυτοκινήτου στον κόσμο συγκεντρώνονται μαζί, και η οποία έχει την δική της αίσθηση του στυλ. Ανακεφαλαιώνοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια εκδήλωση, όπου μαζεύονται οι «παλαιοί και πλούσιοι» και ίσως αυτό να είναι το κυρίαρχο στοιχείο - ακόμη και οι νέοι συλλέκτες φαίνεται να ντύνονται πέρα ​​από τα χρόνια τους.

Τον τόνο θέτει η επιτροπή των κριτών με τα τολμηρά Παναμά καπέλα τους, και υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι φορούν μια ολόκληρη σειρά καπέλων, που κυμαίνονται από μαύρο και μπλε σε κόκκινο, κίτρινο μέχρι και πράσινο Rolex, αν το επιθυμείτε.

Υπάρχουν, επίσης, φυσικά, και μια σειρά από ιδιοκτήτες ή «νεοεισερχόμενους» στο Pebble Beach, που τους αρέσει να ντύνονται, φορώντας ρούχα κατάλληλα με την εποχή των αυτοκινήτων τους γεγονός, που προσθέτει μεγαλείο στο γενικό ενδυματολογικό πνεύμα της.

Εδώ είναι 10 από τα καλύτερες ενδυματολογικές εμφανίσεις, όπως τις αποτύπωσε η κάμερα του φψτογράφου Jared Paul Stern:

1.)

Jared Paul Stern

2.)

Jared Paul Stern

3.)

Jared Paul Stern

4.)

Jared Paul Stern

5.)

Jared Paul Stern

6.)

Jared Paul Stern

7.)

Jared Paul Stern

8.)

Jared Paul Stern

9.)

Jared Paul Stern

10.)

Jared Paul Stern

πηγή: www.airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman